Emil Spel <3

Hejsan. Jag sitter i ett grupprum med Emil och lyssnar på The Small Print. Jag väntar på att musiken ska börja och Emil ska snart ha finska.

och yääääy! vi har en spelning den 11 dacember. Det kommer bli så roligt. Jag är happy happy just nu :)
Emil på sprången ska också ha spelning då. Synd, för jag ville lyssna på honom. Dom är bättre än vad han låter mig tro. Tror jag i alla fall. jag har svårt att tro att han är dålig på att på spela gitarr. Det blev väldigt många tro-ord i den där meningen.

Idag är det sista avsnittet av Chuck. Döda mig om jag missar det. Jag har inte missat ett enda program så jag borde inte missa det idag heller! :)


nu lyssnar vi på Walking Contradiction. Den är omöjlig att sjunga med i. Det slutar alltid med att jag bara nynnar med.

Nu orkar jag inte skriva mer för Emil pemil snackar så mycket så jag kan inte skriva och låtsas lyssna på honom samtidigt.

Puss <3 / Matilda

Galet roligt med pepparkakor

Hejsan!

Igår repade jag på balsta med mitt älskade band. Det gick väldigt bra faktiskt tycker jag.
Efter det åkte jag hem till Tollan och åt middag hos henne. Det var väldigt trevligt. Sen var det dags att kila hem till Maria och baka pepparkakor. Det var väldigt roligt. Jag och Tollan bakade med mycket kärlek. Jag var helt mjölig över hela kroppen. Agnes kastade mjöl i mitt hår.
Det var i alla fall galet roligt.


Idag var jag på Teaterladan och lyssnade på Gökstenstråket och sen knallade vi vidare till Balsta och repade.
Nu sitter jag och tittar på Svampbob fyrkant och ska snart städa mitt rum. Dessutom har Agnes fått mig att tänka på Billie Joe igen. Han är ju helt...nej det går inte att beskriva hur han är. OCH JAG HAR SETT HONOM. EN METER IFRÅN MIG. åååååååååh *förälskad suck* <3















Ja, det är alltid roligt att vara med Eliterna :) hihi

Puss <3 / Matilda


Matilda<3

Idag var jag ute och  åt med familjen o Isak på ming:) lika gott som vanligt!:) nu e jag hemma igen=) ska börja plugga biologi =( har 4 prov nästa vecka och 2 redovisnangar :/  skjut mej!!!
Saknar många just nu :( framför allt Matilda :( haha känner att ja behöver skriva av mej!

JAG SAKNAR DEJ MATILDA KARLSSON!<33333333



haha gammal bild ^^






<3



<3


inget att säga!

Hejsan! jag har inget att säga men jag ger er en litet inlägg ändå

Today, my friend and I changed our contact info in our other friend's phone. I don't know which was funnier: the look on my friend's face when Jesus texted him calling him an asshole, or the look on his face when God texted him after that to apologize for his son's rude comments.

These makes my days!

vasågoda för dagens skratt :D

jag ska sova nu

(Min mamma sitter och skrattar ihjäl sig av min bok " sms som kom till HELT fel person" haha hon finner den väldigt roande)

Godnatt <3 / Matilda

...."God??."

Today, I was sitting in my room and heard a little boy outside sneeze. I said bless you, and five seconds later, I heard a very hesitant...."God??."

Haha förlåt men dom är så roliga :)

Jag har just tittat på Cuck. Jag trodde det var sista programet men det kan det ju inte vara. Nu väntar jag bara på att pappas jäkla Hockey match ska ta slut så att jag kan titta på Disney Channel igen. Det är ju sista dagen idag. Fast pappa har lovat att beställa det :D

Det är väldigt dött i mitt liv just nu måste jag säga. Inget händer. Förutom att vi kom med i Rockkarusellen. läskigt tycker jag men det ska väl gå bra.

(AGNES OCH MARIA: SKRIV KLART THE PROPHET SONG NU)

Jag köpte en rolig bok idag. Jag har inte läst den ännu men jag ska göra det. Det är en bok om människor som skickat sina sms till fel personer så dt blivit riktigt pinsamt :)

Jag har lekt på Mystery google också och min "Future husband" gillar tydligen Kemi, Biologi, psykologi och för min skull matte! Toppen ;) haha

vilket oerhört ontressant inlägg. Bäst jag slutar

Puss <3 / Matilda




Jag älskar er mina eliter <3 ( den enda bilden vi är alla fyra på? ) haha

tjooo!

Idag har jag vart me Lilla simon:) åt mat och skulle kolla på 2012 men det var fullbokat tyvärr:( så det blev en lång promenad istället :) pratade massor som vanlit :) trevlit:) åh på tisdag har e det konsert på stålforsskolan :) ska förska komma då:) me matilda:) på tal om trollet!!!! Saknar matilda! såååååååååååååååååå obeskrivligt mycket!!!! måste vara snart!:)
Puss hej! /natta




Simon :)<3


Transformers

Hejsan!
Jag sitter och tittar på Transformers. Jag är en nörd för jag gillar alla typiska nördiga filmer som Star wars, Transformers, Sagan om ringen, Harry Potter, Matrix, Starship trooper och många fler.
Transformers går nu på 4:an och jag älskar den. Den gjorde verkligen min dag. När killen (Sam) sitter i bilen och spänner sina muskler. Haha så jävla bra, det är EXAKT min pappa. Jag sprang ut till honom i reklamen och pappa och mamma skrattade ihjäl sig också Pappa sa:
"Och vem tänkte du på då?" haha DIG såklart pappa!

Jag älskar bilar. Och det blir ju bara bättre när dom är coola robotar. =)
Nörd jag vet ^^
Åh Optimus Prime kom just in i filmen för första gången. we sure love him! <3
haha Bumbelbee är ju coolast såklart.

anyways...mitt nördiga inlägg har sitt slut här. Jag vill ju inte tråka ut er för mycket.

TRANSFORMERS <33

Puss <3 / Matilda


TRANSFORMERS<33

transformers <3
(transformers) <3
hihi

Long live Harry Potter!

I just have to say, I am a HUGH fan of USA.
Dom verkar ha så roligt hela tiden. Liksom galna saker för sig hela tiden och dom är such big geeks :) love it =)
Det här är vad jag gör på rasterna i skolan. (och hemma) Det är så otroligt roligt att läsa. Jag sitter alltid helt mobbad och skrattar för mig själv.
Dom här är inte de roligaste men jag orkar inte leta upp dom som får mig att gråta av skratt.

Today, the sinks flooded in the girls bathroom, somebody wrote in lipstick "the chamber of secrets has been opened", I love my school.

Today, a boy in my chemistry class drank one of those HUGE cans of Monster in under 10 minutes. A little later when he left to go to the bathroom, our teacher had us hide his stuff, change seats, and pretend like he wasnt in our clas. When the boy returned, our teacher asked him what he was doing in our class, and everyone pretended like they didnt know him. He thought the Monster had messed with his brain, and he wandered around the school for 20 minutes trying to figure out which class he was supposed to be in.


Today, I was trying to telepathically get my best friends attention in english class, after several attempts a boy I had never talked to before turned to me, smiled and then shushed me politely. I am terrified of him.


Today, Me and my friends started clapping randomly, a few kids around us decided to clap too. All at once the entire lunchroom erupted in applause. No one had any idea what they were clapping for. Then a kid stood up on his chair and thanked them for the applause. I'm still laughing.


Today, I was messing around with Mystery Google and typed in "Crazy Stalkers". It came up with "I can see you, look out your window." Sure enough, my boyfriend was sitting in the tree outside my window, about to throw an acorn at it to scare me. Thank you Mystery Google, from keeping my pants free of startled urine.

Mystery Google verkar coolt. Det är massor som lyckats undvika saker med hjälp av den! fett scary egentligen.

Förlåt för ett nördigt inlägg men ni behöver inte läsa det :) hihi
och på tal om inget. Det var Agnes som lärde mig stava till egentligen, jag stavade det igentligen och jag hör hennes röst i mitt huvud varenda gång jag ska skriva ordet : E MATILDA!! DET STAVAS MED E INTE I!!
Så, Tack kära Agnes för att du lär mig svenska :)

Puss <3 / Matilda

I LOVE TELENOR

hihihi I´m Back on track!
Mamma beställde mobilt bredband till mig igår och nu har jag äntligen (!!!) internet igen.
Äntligen kan jag lyssna på musik på datorn igen!

Hinner inte skriva mer för nu ska jag ta bussen till stan och träffa Emil och kolla på DET :D haha

Puss <3 / Matilda

If i lose everything in the fire, I1m sending all my love to you

Hejsan alla härliga människor :)
hu är läget med er då?
med mig är det bra, tackar som frågar!
Jag sitter inne i samma grupprum som alltid och väntar på en viss Maria Tollbo :)
hon är bäst!
Vi ska gå till stålfors som alltid på tisdagar. Jag är hungrig men jag ska få pengar av min älskade pappa eftersom mitt bankkort är ur funktion av någon jävla anledning. Jag har inte kunnat köpa något på tre veckor nu. Dessutom måste jag betala min del för Balsta. åååh damp :)

Rasmus ska hämta mig vid stålfors. Det är roligt att åka bil med honom för han gör som man ska i bilar. Vilket betyder att han DUNKAR MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM ;) hihi även om det är ganska konstig musik så är det bra :)
Sen ska jag hem och titta på Disney Channel och på Fredag är jag ledig och ska vara med Emil. Vi ska titta på DET mohaha jag håller på att läsa den boken i svenskan. Jag har redan sett filmen men det var så länge sen och jag fattade inte slutet så jag måste kolla på den med Agnes. Hon blir aldrig rädd så hon förstår alltid alla slut ;) det är toppen!
Emil kommer vara fett rädd jag lovar! hihi
nu orkar jag inte skriva mer. Jag hoppas verkligen jag får internet ute i skogen skogen snart!!!! =)
puss <3 / Matilda

Stressad son f*n!!!!

Sorry har inte hunnit skriva ngt på jätte länge!!! o har inget o skriva just nu heller utom att klockan är halv två på natten!!! xD nu måste ja sova! behöver ju min skönetssömn trots allt;) hahaha lärt mej av matilda;)
bYe! / nattis!


hej

Nu sitter jag och väntar på mamma och pappa. Jag ska ha utveckligssamtal halv fem.
Jag gjorde matteprov idag och Marie den idioten har redan rättat mitt prov så jag får reda på det nu... vilket inte är bra för jag vill inte veta när mina föräldrar är där för det gick så grymt äckligt dåligt!!!

men i alla fall. Idag (nyss) fick Emil lyssna på Maria med flera´s två hitlåtar. Han skrattade. det förstod jag inte anledningen till...

Jag har skrivit ut gitarrtabbar nu i skolan så jag kan äntligen spela lite nya låtar på gitarr. Jag hade panik igår eftersom jag inte hade något roligt att spela. Bara gamla vanliga låtar. Men nu har jag ett lager som räcker tills jag får internet, när nu det kommer att hända.
Det kommer ju inte förrän i vår :S

Jag fryser och Agnes lärare som aldrig skrattar skrattade idag!

Uppdateringen i den här bloggen känns så otroligt bra just nu men när jag får tillbaka mitt jäkla internet så ska det fasen ändras. Jag måste ju vara bättre än Maria (Mohahaha)
p.s DIE MOTHERFUCKER VIRUS DIE!

Nu ska jag dra till mitt skåp som befinner sig i andra änden av det här rummet och varsamt lägga ner mina älskade tabbar i min väska och sen svara i telefonen. För jag hoppas att mamma och pappa snart ringer och frågar om jag kan öppna dörren. Skulle inte förvåna mig om dom kommer försent, som alltid.

(Jag har den fulaste ringklockan i världen)

Puss <3 / Matilda

Fuck you!

hejsan :)
Jag sitter i skolan. Jag slutade för en halvtimme sen... jag ska sitta här till fyra och vänta på bussen. GUD vad jag älskar att bo på landet!! =)

Jag sitter och tittar runt på MTV. Green Day är mina hjältar! haha så jävla supersköna människor. Billie Joe som tyckte Kenza var lite för snygg ( =D ) och Tré som ville vara med på hennes mobil! HAHA super sköna.

Green Day öppnade EMA igår med ett sprakande nummer! love it. Det var så bra och jag blev så lycklig av att se dom igen. hihi söta Billie med blont hår, det känns nästan som gamla goda tiden ;)
och dom vann ju för BEST ROCK och det var skönt. Jag skrek när jag hörde dom säga "and the winner is... GREEN DAY" men sen kom jag på att jag var ensam i mitt rum och då blev det lite pinsamt haha. sen fick jag ett sms av Agnes: "Jag: JA! och segergest när han sa vinnaren. Sen kom jag på att jag var ensam i rummet ^^ "
Ibland undrar jag om jag umgås för mycket med Eliterna för vi har liksom, samma hjärna ganska ofta! hahaha

Och sen uppträdde ju söta Tokio Hotel. Det var inte så fasansfullt dåligt men jag klarar verkligen inte av att se Tom spela gitarr. Han är säkert duktig men snälla...sluta spela så jävla cool och ta upp gitarren några meter! anledningen han ser så "cool" ut på scen med breda ben och böjt knä är ju bara för att han måste stå så för att kunna spela. Han kan inte spela med gitarren så långt nere men han ska ändå envisas som fan med att ändå ha den nere i marken... Väx upp pojke och lär dig att ju högre upp, desto bättre är man ( vilket gör en automatiskt coolare)
Jag ska skälla ut honom när jag träffar honom! för det kommer jag ju göra... på EMA om två år. (HAHA)

den ända som kan spela med gitarren nere i marken är Billie Joe för att han kan ju i alla fall visa att han faktiskt KAN spela med gitarren där nere. Han spelar saker som är 100 gånger svårare än Toms och klarar det perfekt med gitarren där nere. Han har bevisat att han förtjänar att ha den där nere!

Haha nu blev jag sur.. bara för att jag tänkte på Toms gitarr! haha

Green Days tacktal var ju gulligt. Haha Billie var så söt när han försökte skämta! haha :)

Jag hoppas jag är ensam kavr på området för jag sitter och sjunger... haha högt alltså ;)
det är ju Pink liksom ;) haha

kul att det här inlägget har tagit mig 20 minuter att skriva o_O så går det när man stannar upp för att sjunga lite ^^

Puss <3 / Matilda

Hej

Hej! jag sitter i skolan. Jag har varit här sen 08.00 och jag börjar 09.15! Det är roligt. Jag sitter och pratar med mig själv för det är bara jag här. Man får ju alltid dom vettigste svaren om man pratar med sig själv.

Jag är trött och jag har fortfarande inget internet hemma.

Igår klarade min bror Uppkörningen  för att få körkort. Duktig pojke!

Och igår sprang det en älg på våran tomt. Jag trodde det var en mördare.
Rasmus kommer nämligen in springandes
"MAMMA MAMMA!! JAG SÅG DEN! Det började knaka i skogen och sen sprang den rakt över tomten och sen försvann den in i skogen igen. snacka om att jag inte blev så kaxig när jag såg den komma ut ur skogen"
Jag som befinner mig i köket hörde aldrig att han sa att han såg en älg så jag trodde det var en mördare. Jag går ut ur köket och ser att mamma tryckt upp ansiktet mot fönstret och jag tänker:
"Jag visste att vi inte skulle bo här, skogen är läskig och full av mördare"
Tillslut frågar jag ändå vad det var och blev fett lättad när mamma sa att det var en älg som sprungit på vår tomt!
HAHA

nu ska jag göra något annat vettigt här i skolan.
yeah right...

Puss <3 / Matilda

lite mer mmm i livet!

hejsan alla människor!
Jag sitter i skolan. Jag slutade för 20 minuter sen men eftersom min buss inte går förrän halv fem (!!) så sitter jag i samma grupprum som jag satt igår och bara... inte gör något speciellt alls.
Jag är helt handikappad utan internet! Jag kan ju inte kontakta mina kära vänner mer än på mobilen, vilket gör att det känns som om jag bor i en helt annan stad eller något. 
Jag sitter och äter Marabou choklad och lyssnar på musik. Just nu är det Samy Deluxe <3 

Jag vill ha internet tillbaka nu! 
Jag blev otroligt glad idag när jag läste Plektrums blogg. Agnes kommentrer är helt jävla underbara så jag vet inte riktigt vart hon får allt ifrån! 
Hon har sagt många saker som vi kommer påminna henne om för evigt! haha 
" Heter du Erik eller Jack?
"nej"
"Då är du varken snygg eller cool" 

haha åh Agnes! <3 
Jag träffade er eliter för två dagar sen (!!!) men det känns som en vecka bara för att jag bor så långt bort. Men jag och Plektrum har kommit på att vi ska spöka vid mitt gamla hus så ingen vill flytta in där!! 

Nu orkar jag inte skriva mer. 
Puss <3 / Matilda 

Yo!

hejsan!
Jag har inte kunnat blogga på några dagar nu eftersom jag inte har något internet ute i skogen!
och det lär ju dröja ett tag till innan vi får det.
USCH det värsta var att jag inte kunde rösta på MTV och nu är röstningen stängd!!
men men. Nu sitter jag i skolan om ni inte kunde lista ut det! jag har engelska men jag sitter i ett grupprum med Emil
HEJ EMIL!!!! :)
Emil erkände nyss att han kunde hångla upp Billie joe bara för att Billie joe är så het!
Så Agnes, vår teori stämmer om att det inte spelar någon roll om man är kille eller inte, man vill fortfarande hångla upp Billie! ;) hahahaha

Jag gick hemifrån 07.10 idag. hemma (i Slagsta) gick jag upp 07.10 :O jag åkte sugig lantbuss idag. Det var inte roligt!

jag fick en ficklampa av mamma också eftersom jag inte kommer ´se något när jag går hem från bussen idag. 17.00!!!!!!

skit.
Nu ska jag titta på massa Green Day saker här i skolan utan ljud!
Puss <3 / Matilda

RSS 2.0