Eskilstuna Revyn

Igår var jag på stan och köpte min klänning. uuuuuäääh! haha
sen åkte jag hem till Tollan för att planera Nyårsafton. Det var väldigt tevligt. Vi storhandlade :)

Efter att vi var klara så åkte jag och Tollan ner på stan för att gå på Eskilstuna Revyns genrepetition. Det var otroligt roligt som alla andra gånger. Jag förstår inte hur dom lyckas kläcka fram roliga sake år efter år. Det borde ju ta stopp i hjärnan någon gång.
Jag och Tollan skrattade ihjäl oss och min gurka Erik är ju helt underbar. Helt underbar och bra på att sjunga och spela teater ;)

"Spolarvätska, SPOLARVÄTSKA?! VART TOG DU VÄGEN??" hahahahahahahaha åh helt värt att se en gång till. Det måste jag verkligen göra! =)

Nu tittar jag på Hannah Montana och väntar tills klockan ska bli lite mer så jag kan börja göra mig iordning tills ikväll. Det ska verkligen bli så trevligt ikväll så jag vill att klockan ska bli 18.15 på en gång! ;) haha

anyway, om ni får chansen så måste ni verkligen titta på Eskilstuna Revyn för min lärare är RIKTIGT rolig ;) hahahahahahahah

Puss och GOTT NYTT ÅR! <3 / Matilda

Medium

Tjo!
jag sitter och tittar på Medium på tv4 plus eller något liknande. jag tänkte gå och lägga mig snart eftersom jag tänkte åka till stan imorgon och eftersom min buss aldrig går måste jag åka 9.00!

Idag tittade jag på Bäst of Dag-Otto. Det var en rolig film, fast det visste jag ju redan.
Jag vaknade 13.00 idag. Det är ju nästan lite pinsamt.

Annars då?   nää, inte mycket. Jag har sprungit runt och sjungit och spelat gitarr (luftgitarr) och sen kollat på Tv som alltid. Jag trivs att vara hemma själv :)

Jag ska se om jag hittar en klänning imorgon till nyår. Vi ska ha fin middag med dom bästa men det skrämmer mig lite. Jag har aldrig klänning på mig. Jag har aldrig kjol på mig (om jag inte spelar för kungen ^^). Hur tusan ska jag kunna ha klänning på mig? usch det känns så läskigt men jag måste ju våga ha kläning på mig ?
Problemet är att jag känne mig så töntig i klänning. Jag är den som springer runt i jeans och converse året runt, det känns så konstigt med klänning. BLÄ! men jag ska klara det. Så imorgon ska jag på jakt!

nu ska jag lägga in några bilder som jag och E*** kan dreggla till när han kommer hem igen :)
















sista bilden was only for you darling ;)

Nu ska jag sova!

Puss <3 / Matilda

Tjolahopp

hejsan!
Jag sitter och tittar på The Bodygaurd. Det är med Kevin Costner och jag vet inte riktigt var det är som gör det, men mystiska killar blir automatiskt snygga. Filmen är frpn 1992 och Kevin Costner spelar en bodygaurd och han är helt fullkomligt chill haha. ger aldrig direkta svar och fett bra på att slåss. Har liksom stenkoll och han är så snygg. Haha Mystiska killar - Aragorn
-  Kevin Costner som Robin Hood och Frank
- Wolverine (stavning) i
-  Ryan i O.C 
-  Edmund Dantes i Greven av Monte Cristo
Och säkert massa fler men jag orkar inte sitta och lista ut dom ;)
hmm.. alla dom där kaaktärerna är bra på att slåss, det kanske är det som är hemligheten!
Folk som sportar eller folk som dansar blir också snygga! haha

Idag var vi på Balsta. Vi var verkligen inte effektiva idag men sånt händer väl antar jag.
vår första spelning med Rockkarusellen är den 21:a Januari. opepp till tusen men det ändras nog.

mitt jullov är förstört. Jag trodde vi hade en hel vecka längre än vi hade, och nu känns det som om någon snott en hel vecka av mig. Det är säkert Emil den jäveln, han brukar sno saker av mig.
Jag hoppas i alla fall att han har det trevligt på Länk! =)

(hmm, jag ska nog lyssna på Don´t jump av Tokio hotel, eller kanske ready set go! ^^ )

Puss <3 / Matilda

släktmiddag

Hejsan! Nu sitter jag och tittar på Mina jag och Irene. Haha jag älskar den filmen. Kossan är bäst =)

Jag har precis kommit hem från mormor och morfar. vi firade morfars 70 års dag. hela släkten var där. Med alla söta bäbisar, okej dom var två men i alla fall ;)
Det är alltid trevligt att träffa mina favorit kusiner och min morbrors otroligt söta hundar Douglas och Alice!

Nu ska jag kolla på Hannah Montana på Disney channel och äta choklad :D sen ikväll är det Robin Hood, äntligen!
JAG HAR SETT DEN FLER GÅNGER EMIL!

Jag funderar på om jag ska kolla på "Bäst of Dag-Otto" Idag också.

En sak jag älskar är hur otroligt gullig Rasmus blir omkring barn. Leon som är 2,5 månader var hos oss och firade jul i torsdags. Leon är våran nya kusin och han är fruktansvärt gullig.
Rasmus satt och kittlade Leon jättelänge och gjorde massa roliga läten och grimarser. Haha det var det bästa på hela julen! Han blir barn själv :) Det samma gäller mamma. När jag får barn kommer jag ALDRIG få hålla honom/henne om mamma är med i rummet.

MEN EMIL!!!! Jake Ryan ska gifta sig med Tracey! :O OMG vad hände ? har du sett det ? O_o

jaja! puss <3 / Matilda

Fortebacken!

Yo!
Nu har jag klätt granen (y) den blev jättefin (såklart)
Jag har städat idag också. Dessutom har jag precis kollat klart på Rosa Pantern och dem var precis lika bra som jag minndes den. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Steve Martin är otroligt bra och sån jävla bra skådespelare. Helt sjukt vad otroligt rolig den där filmen är.
"I Would like to buy a Hamburger"  priceless!

Nu sitter jag och tittar på Scrubs och mamma kom nyss in och sa att vi inte hade inslagningspapper och eftersom jag inte har slagit in några presenter så är det lite dåligt. Mamma sa att jag borde ha tänkt på det, men i ALLA år har vi ALLTID haft inslagningspapper så varför skulle jag tänka på det, och sen sa hon att "det är ju lite du att komma på det dagen innan julafton"
vadå "lite jag" det har väl knappast hänt förut. idiot. Hon var grinig på något och som vanligt släppte hon ut det på någon annan.

Men i alla fall. Pulka var det.
Igår var jag i slagsta med Agnes och Tollan. Vi klädde på oss massor med kläder och gick till fortebacken för att åka pulka som jag och Agnes alltid gjorde back in the days! Det var väldigt roligt men jag fick otroligt ont i ryggen. Pulkor är inte riktigt lika rymliga längre.
Men det är okej nu. Idag har jag bara problem men att stå, gå, sitta och sova (y) yääääh

imorgon är det julafton så... god jul! ;)

puss <3 / Matilda

Samy Deluxe

Hejsan. Klockan är snart 00.00 och jag ligger och lyssnar på min älskade Samy Deluxe!
det är ett mysterium hur man kan älska musik så mycket trots att man inte fattar ett dugg om vad låtarna handlar om. jag bryr mig inte om vad han rappar om, hans musik är fortfarande bäst. Helt underbar musik <3
Jag skulle ge allt för att få se honom live alltså.

jag skriver ett inlägg här imorgon om pulkan idag!

KÄRKEL TILL SAMY DELUXE <3




puss <3 / Matilda

Damn you Agnes!

Jag är trött. Jag sitter och tittar på Kingdom of heaven. Orlando Bloom är snygg <3

Emil åkte hem för en timme sedan typ. Vi hade Disney channel maraton. Från 13.00 till 22.00 kollade vi på Disney. haha det var roligt. Dessutom lagade vi mat. Som kanske inte gick så jättebra... ;) Den jäveln hällde vatten på mig! OCH Emil tog några tester från min senaste FRIDA tidning och vi fick reda på att han skulle passa bäst med Taylor från New Moon. Han ska också träffa den perfekta killen i maj enligt hans horoskop :) hahaha ja, oj oj Emil är bra han! ;)

Idag hade vi ju avslutning. Det var väl trevligt. Min klass är ärligt bäst på tävlingar haha och Thomas våran lärare läste en sån trevlig dikt för oss! haha.
Jag och Emil sjöng så otroligt vackert på "Nu tändas tusen juleljus"

Men nu till the headline:
DAMN YOU AGNES. Jag hatar dig för att du kan påverka mig så lätt. Livet skulle vara underbart om du ALDRIG hade fått upp ögonen för Tokio Hotel. Musiken är inte den bästa (duuuh!) men det är helt omöjligt att inte se hur otroligt bedårande dom är. usch jag dör. DAMN YOU AGNES! Deras nya video... helt underbar. Det är så otroligt gulligt att se "normala" sidor av dom. Pizza fight. ( Det måste vi ha Emil!!) springer i korridorer och kittlar sönder Bill, Brottas. racing med bilar. Åh dom ser så glada och otroligt söta ut. det är helt bedårande när Tom ska lära Bill spela gitarr.
Hur kan man inte tycka att hela det där bandet är bedårande?
Okej, nu är jag klar med att vara en jobbig fangirl ;)  Jag behövde bara skriva av mig lite ;)


p.s JAG HATAR DIG EMIL!! ( som i: du är min bästa vän!) HAHA åååh glöm inte Zac nu Emil. Jag vet nog vad vi BÅDA kommer drömma om ikväll ;) hahahaha




Whats NOT to like?



Perfection



Perfection





Okej, okej! jag är klar nu (a)
Puss <3 / Matilda

Pulka!

yo yo yo!

Idag träffade jag min söta Natalie igen. Vi moffade i oss kebab som alltid!
åh imorgon slutar vi äntligen skolan för i år och på lördag fyller Natalie 18. Herre gud liksom, min lilla flicka!!! haha

Idag på idrotten åkte vi pulka. Det var roligt. Jag åkte i en orange pulka. Det gick fortast när jag åkte med braf ;) Emil var så lätt så det blev ingen fart! Dessutom fick jag de flesta killar att känna sig strarka när dom slängde ner mig i snön hela tiden. Sanningen är ju den att jag lät dom slänga ner mig enkelt så dom kan få känna sig störst och starkast, vi alla vet ju att jag hade klara dom alla egentligen.

Jag ber om ursäkt för alla mina särskrivningar Agnes :)

nu ska jag kila iväg och duscha så jag hinner tillbaka till Zack and Cody. Och på tal om inget... vi har fortfarande inte betalat Balsta va? ledsen men jag är pank, någon annan kanske kan fixa det imorgon ? om vi nu har tid, vad vet jag.

WE NEED MORE SONGS!!!!!! :)

Puss <3 / Matilda

sho bre!

Nämen tjenare ;)
hur är läget då?

Jag ville bara titta in här och säga en sak.
MARIA TOLLBO ÄR MIN HJÄLTE, IDOL OCH BÄSTA VÄN!!

hon är så otroligt cool. Jag måste bara säga (om du kikar in här) att det du gjorde i måndags var helt otroligt. Väldigt starkt att prata med dom, fast att dom var två. YOU ARE MY HERO <3

och på tal om inget så saknar jag Agnes jättemycket, usch usch usch jag träffar aldrig min söta favorit fru längre. It hurts very much you know! i need my wife <3

i alla fall, imorgon blir en rolig dag. Företagsprov första lektionen och sen muntligt på historian andra lektionen och på Torsdag är det mattetest. Livet är roligt :D

på tal om inget så har jag bestämt mig för att spara ut mitt hår (tyvärr) haha jag klarar inte av att se Mileys hår längre! vi får se hur länge jag orkar, när jag tröttnar (som förra gången) kommer jag bara klippa av det igen!
Och på tal om inget alls... så har jag snyggaste bilden på Zac Efron. Jag som verkligen kämpade för att inte tycka att han var snygg. Jag lyckades, tills idag!!! =( haha

puss <3 / Matilda

Bilar!

yo!
just nu sitter jag och tittar på Bilar på femman!
vi har främmande och jag väntar på att äta mat. Jag har inte ätit något idag förutom frukost.
I morse kollade jag på Magi på Waverly Place - The Movie!
HAHAHA lukta på den Emil. Den var jättebra och rolig. lite sorglig också men mest rolig. Nästa fredag är det någon film med både Selena och Demi, den ser jag verkligen fram emot. tji fick du Emil :D

igår hade vi spelning i anskarskyrkan. Det var ju kul... hehe det kunde ju ha gått bättre men vad tusan! ;) I går var jag med Natalie också. Det var ju självklart lika roligt som alltid ;) Hon var väldigt snygg, hennes frilla såg ut som Amy whinehouse eller hur hon nu stavar sitt namn.

ååhh kul att "hitta pappa" är på Disney Channel nu då =( jag har aldrig sett den men Lilly från Hannah montana är tydligen huvudpersonen och då måste den ju vara bra!
haha nörd jag vet :D












såklart min bästa vän tittade på Bilar med mig. Han ville så gärna se sig själv ;)


OCH EMIL: i "hitta pappa" är Lilly med, Justin Russo från Magi på Waverly place, Rico från hannah Montana och Mr mosbey från Zack and Cody, OCH OCH OCH Jackson från Hannah Montana. Åh herre gud hans hår HAHA. Någon med är med från Disney channel men jag kommer inte ihåg varifrån. ( haha Rico är en liten emo/punkare/cooling) OCH lilly sjunger ^^
haha åh det var en rolig film...det jag såg ^^ Lilly och Justib är kääääära <3
avundsjuk Emil? haha

Puss <3 / Matilda

dagens skratt!

Today, I needed to get from the third to the second floor the mall. I stepped on a stair and waited at least 20 seconds before realizing that it was not the escalator, but the regular stairs. MLIA.

 

Today, I was in health class and I got really bored. I picked up my pen and slid it back and forth across the table making car sounds. I pretended it was the batmobile. I crashed it into my binder, threw it in the air and made crashing and screaming noises. I then looked up realizing the whole class was silent. They were all staring at me. I shrugged and continued playing with my pen batmobile.

 

On Halloween, I was late to one of my classes and was walking as quick as I could. All of the sudden a senior ran passed me wearing a gold costume and flapping his arms furiously like a bird. I thought nothing of it. A second later, seven other seniors dressed in yellow and black Quidditch uniforms ran by me on brooms.


Det är så roligt att komma till skolan 08.00 när man börjar 09.30 (y)
så jag underhåller mig med roliga historier från MILA :)

puss <3 / Matilda


BROR!!

yooo! idag är det den 9 december och min kära bror fyller 20!
Vi väckte honom sju imorse (mohaha) och sen efter skolan gick familjen och bowlade. Jag mot mamma och pappa mot Rasmus. Pappa vann, Rasmus tvåa, jag trea och mamma fyra ;) jag gick om mamma precis i slutet för att jag fixade två strike på rad ;) haha jag kom kanske trea men jag hade absolut den snyggaste segergesten ever! hahahahaha jag tror Rasmus skämdes lite när jag började hoppa och dansa men what to do? ;)

Efter det gick vi till Bamboo city och åt. MASSOR. Ni som inte tror att jag kan äta... NI HAR FEL! jag åt två stora tallrikar och efterrätt! Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här ^^

PÅ bamboo visade mamma mig lite "party tips" och vi båda skrattade så vi höll på att dö, ärligt haha! Hon skulle visa nåt med ögonen, typ titta i kors eller nåt men hon tittade bara JÄTTESNABBT ner och sen upp igen och det var så roligt för hon trodde verkligen att hon gjorde något. När hon visade pappa och Rasmus sa dom likadant men hon sa att det gick så snabbt för att hon hade övat så mycket. sen skulle hon göra två party tips samtidigt. Göra det där konstiga med ögonen och andas in med näsan så hennes näsborrar "klistrades" fast mot näsan. Det gick inte så bra.
ååååh jag älskar min mamma! hahahaha det var så roligt.


Idag var det en härlig dag. Vi tittade på film på engelskan. vi slutade efter det och då satt jag och Emil kvar i klassrummet en timme och kollade i en Atlas. På USA och alla städer typ hahaha snacka om underhållande... i en timme? ^^ haha
Och jag ber om ursäkt för att jag var jobbig på matten men jag orkade inte räkna :) haha
Puss Emil (a)













my brother everyone, My borther! ;)

Puss <3 / Matilda

Dagnes skratt

Today, I turned seventeen. Instead of going to get my drivers license, I ran around my house with my plastic wand shouting spells. Only because I was legally able to use them. Finally.


Den där gjorde min dag :)
precis som den här:

Today, my friend and I had an emotional talk and he started to cry. Startled, I ask if he was crying. He looked at me and said "No...My eyes just...Decided to pee". I am never going to say that I'm crying again.

En perfekt snart på dagen! ;)

puss <3 / Matilda


it´s morphine time!

Yo!
jag sitter och tittar på Disney channel och lyssnar på Demi Lovato... det trodde jag aldrig att jag skulle göra men hey, tydligen ;) haha

idag har jag varit med min söta Natalie! vi åt på Donken och sen var vi hemma hos henne och kollade lite på youtube! Dessutom moffade jag godis (a) hehe men det förtjänade jag.
Idag skulle jag ha spanska tal. Jag övade fett mycket. Jag kunde mina fem meningar nästan utantill men självklart ska våran lärare vara sjuk! nu måste jag vänta tills fredag (!!!) då kommer jag jag glömma allt. Too bad!

idag lockade jag mitt hår med min plattång för första gången. När jag kom till skolan var dom borta. Jag hatar att det inte går att göra något med mitt jäkla hår =(

här har ni en liten funderare :

i fear one day i'll meet god he'll sneeze and I won't know what to say.

Japp, den ni ;) jag skulle nog sagt bless you anyway och sen komma på att det inte var speciellt nödvänigt =) haha
Nu ska jag återgå till mitt godis.

p.s Min bror fyller 20 imorgon :O





Haha jag hatar att ta ego bilder så alla blir med fula miner på istället ;)

Puss <3

yo yo

Eftersom den här bloggen tydligen inte uppdateras utan mig så tänkte jag bara skriva lite här. Typ :


G R A T T I S   V Ä R L D E N S   B Ä S T A   M A R I A ! ! ! ! ! ! ! :D


hihi Maria (Plektrum) fyller 17 idag, stoooor flicka :)
Idag är det lucia i sporthallen. Det är Eskilstuna tradition och en rolig sådan. Jag minns när jag var där för första gången i fyran. Vi lekte kull och sprang runt i alla mysitiska gångar.  Dessutom knarkade man i sig flera paket dextrosol (??) för att klara att vara pigg och glad från 9.30 till cirka 20.00.
Gökstenstråket ska vara med. Dom ska spela med mantlar... lite avis där faktiskt. Jag vill också sringa runt i mantel!

Jag har precis varit ute och kört bil. Jag hatar att köra bil. Mamma blir så hetsig.

just nu tittar jag på Pimp My Ride. Det äger! jag älskar bilar och killarna som fixar dom är så sköna ;) haha










Ja jag vet vad ni tänker... Hon är bedårande :) <3


Puss <3

Disney Channel

jag älskar Disney Channel!


och för er dom inte visste så kan man rösta på Tollan bollan varje dag! en gång per dag!
så rösta igen om ni bara röstat en gång
www.eskilstuna.se/torshalla

INGET Ä AGNES!

Imorgon ska Emil på sprången till stockholm och titta på Backstreet boys! Jag hoppas han får det riktigt bra. Han har ju trots allt läääängtat i evigheter =)

Och imorgon ska jag träffa eliterna igen. Det var ju en vecka sen sist. Det ser jag fram emot :)


Puss <3 / Matilda

glass är gott

Today, my friend said he'd give me 20 bucks if I would ask out the ugliest girl in school. I did it. She rejected me.


Last night, my husband and I were playfighting. He had me in a hold and was tickling me. I shouted, "EXPECTO PATRONUM" at the top of my lungs and my cat came running in from the other room, scratched my husband across the face, then ran back out.


Today, as I was walking back in to my dorm building, there was a group of people outside smoking. Right before I got to the doors, a little boy of about three walked outside with his parents. He looked awestruck at the group of people smoking and said "Smoking is a big no-no. You shouldn't be doing that. Your mommies should spank you." Every single one of them dropped their cigarettes and hung their heads in shame as the little boy walked past them, shaking his finger towards them. Well done, little boy.


hehe lite roligt måste man ju ha
NOTE: www.eskilstuna.se/torshalla       (nöjd nu Agnes?)
GÅ IN OCH RÖSTA PÅ MARIA TOLLBO SOM LUCIA... NUUUU


puss <3 / Matilda

RSS 2.0