You are my life

yo dude!
Istället för att plugga så somnade jag efter maten (a)
jag vaknade upp för tio minuter sedan och kände att jag behövde skriva av mig här. Jag vaknade nämligen av att jag skrek...högt, och jag grät...massor.
jag drömde att jag var med i Tokio Hotels video till Spring Nicht och jag var den sjungande Bill och Agnes var den Bill som står uppe på taket och tänker hoppa. Det var nog den värsta drömen jag haft.
Jag vaknade när jag märker att hur mycket jag än skriker och ber till Agnes inte ska hoppa så vänder hon sig om och faller hejdlöst ner för byggnaden. Det var därför jag skrek.

Jag har sms:at Agnes nu och frågat om hon lever och jag fick svar att hon gjorde det så jag har lugnat mig nu, men det var inte roligt.
Ja men nu får ni såklart tycka att jag är jättetöntig men min värsta mardröm är just att mina vänner ska försvinna utan att jag kan kontrollera det, utan att jag har nåt val eller nåt liknande.
Jag vet att dom aldrig skulle göra det, för jag vet ju att jag aldrig skulle lämna dom!

Once all alone
I was lost in a world of strangers
No one to trust
On my own, I was lonely
You suddenly appeared
It was cloudy before but now it’s clear
You took away the fear
You brought me back to life


You are the sun
You make me shine
Or more like the stars
That twinkle at night
You are the moon
That glows in my heart
You’re my daytime my nighttime
My world
You’re my life

Now I wake up everyday
With this smile upon my face
No more tears, no more pain
‘Cause you love me
You help me understand
That love is the answer to all that I am
And I’m a better man
You taught me by sharing your live


Den här sången av Michael Jackson får mig alltid att gråta och det är verkligen såhär jag känner för mina vänner. Den här sången är perfekt. Jag önskar bara att jag själv kunde uttrycka hur mycket jag verkligen uppskattar dom. Men jag hoppas verkligen att dom vet hur mycket dom betyder för mig.

Agnes, Maria, Maria och Natalie - Ni är allt jag behöver <3
Puss på er.

Och nu känns det bättre faktiskt. Så nu ska jag sova och drömma om hundvalpar eller nåt.

Puss <3 / Matilda

yalla!

yalla... *internt skämt*

Jag sitter och tråkar framför datan idag som vanligt. Jag borde egentligen plugga lite, så jag slipper stressa sönder mig i helgen men det lockar inte så värst mycket. Jag ska nog rösta lite på EMA innan jag börjar plugga i alla fall.
Jag är väldigt hungrig, jag vet inte varför vi inte har ätit middag ännu, jag vet inte ens om mamma och pappa är hemma. Det blir lätt så när man dundrar musik på högsta volym ;)

Idag var en härlig dag i skolan, eller den var väl som alla andra dagar. Förutom att Felix och Maytham kollade på gamla bilder på mig på Facebook. Ganska pinsamt eftersom jag typ aldrig är inne där. Jag glömmer lätt bort alla gamla bilder som finns.

Jag måste bara nänma en sak: Jag har ju massa bilder på bilar i min mobil och så ville Dennis i min klass kolla på dom så han tog min mobi. Ara som sitter bredvid frågar vad han ska kolla på och sen vänder han sig till mig och ba: Matilda gillar du bilar?
Jag: Ja jag älskar bilar
Ara: ja jag med, dom är så sexiga. Bilar är som kvinnor.
HAHAHA oj det fick mig att skratta. Det roligaste var nog att han valde just ordet Kvinnor!

Idag tittade vi på en dokumentar om skjutningen i skolorna i USA på engelskan. Den var ganska bra tyckte jag. värd att kolla på, den väcker lite tankar. Det roligaste var nog intervjuen med Marilyn Mansoon. Media och alla andra människor skyller nämligen allt våld på Marilyn Mansoon och hans musik, och HUR puckat är inte det?
Mansoon satt där i intervjuen hur normal som helst och sa smarta saker som att det är presidentens fel eftersom han bombar och krigar i andra länder och att Mansoon aldrig gett ut budskapet att man ska döda varandra.
Dessutom säger han när intervjuaren frågar: If you had the chans to talk to the kids in Columbie (stavning?) what would you say to them?
Mansoon svarar: nothing, i would listen to what THEY had to tell me, because thats what nobody did.
HUR kan man skylla det på honom. Och jag måste erkänna att jag förstår att Gina tycker att han är snygg. Jag måste nog säga att jag, den här gången, håller med henne. ;)

Jag lyssnar på Mansoon men jag springer ändå inte runt och skjuter sönder en skola men människor i. Dom skyller bara på Mansoon för att det är enklast så. Idioter.

Dessutom gick jag in i en bil idag. Våran granne bygger om nåt så det var två byggkillar på taket i morse och jag skulle ju så klart kolla om dom var snygga så jag går rakt in i deras bil med ett högt *BANK* så dom tystnar och tittar på mig. Jag gjorde allt för att inte springa därifrån, men jag gick jäkligt snabbt. Dom började inte prata igen förrän jag hade försvunnit runt hörnet. HAHA yes det var en bra start på dagen.

nu ska jag gå ner och kolla varför maten inte är klar.

Puss <3 / Matilda

Nämen hej är du här igen =)

hejsan!
Just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel, jag har en liten nostalgikväll här i min ensamhet =)
Jag har kollat på klippet när Kenza intervjuar Tokio Hotel när dom är i Sverige och det var riktigt roligt att kolla på, det är starkt gjort av Kenza att kunna skämta sådär trots att hon är så pass nervös. Applåd till henne.

Jag håller också på att läsa om Tokio Hotel på en jättebra sida jag hittade idag. Snacka om att man missta mycket dom åren jag skitit i dom. haha som att Tom slagit ett "fan" på en bensinmack. Go Tom liksom! =)
okej, ni kasnke tycker jag är trög men det är sexigt när killar slåss, om dom slåss för en bra anledning som Tom gjorde. Den där tjejen är nämligen "ledare" i ett gäng som har förföljt bandet i ett halvår och skapat trubbel. Dom har till och med gett sig på Tom och Bills mamma, vilket gjorde Tom så arg att han slog till en av dom! Go Tom (igen) Tänk om min pojkvän slog någon som hade gett sig på mig, man kan ju inte annat än att tycka det är sexigt! han gjorde ju det för nåt bra, för att skydda sin söta lilla mamma. Haha gullig pojke!

Idag spelade jag Gitarr, det var väldigt roligt :)

jaaa... hmm jag har verkligen inget viktigt att säga. Glöm inte att rösta på Kenza som årets blogg på veckorevyns hemsida. Det tycker jag verkligen att hon är värd.

haha idag kom jag på en rolig sak. Tänk om jag skulle svara på en sån där "mina vänner" grej, vad konstig den skulle se ut vid vissa frågor.
vem är din idol? Maria Tollbo (Tollan)
Vem är den snyggaste killen? Slagsta-snyggingen
Är du singel? Nej gift med min fru Agnes
Vad tänder du på? Piercingar, tatueringar, gärna lite längre hår och killar som slåss för bra (!!) saker

HAHA åh va roligt :) '
ja jag har tråkigt =/ haha

Puss <3 / Matilda

Tja Tja!

Nu har jag kollat på Idol med mamma. Haha mamma har massa favoriter redan. Och nu kollar vi på Svenska Hollywood fruar, det är ju helt puckat!

Jag körde bil med pappa idag, vi skulle hämta Rasmus från hans jobb. Det gick bra. Rasmus körde hem och det gick fort som fan. Det var rikigt läskigt i kurvorna.

och JA Agnes jag pluggade faktiskt idag! sug på den ett tag. Dessutom ses vi imorgon om du kommer till stålfors innan kvart i fem (y) toppen ju!

puss <3 / Matilda

Tandläkaren

Hejsan dudes!
idag var jag hos tandläkaren. 08.15 på morgonen. Inte roligt alltså. Mina tänder var bra och allt det men det gör ju så fruktansvärt ont att ta dom där bilderna dom ska ha.   jag började till och med gråta. Inte för att det gjorde ont eller nåt utan det kom bara tårar, ungefär som när man petar sig i ögat. Det kommer liksom tårar fast att man inte gråter. Men min tandläkare trodde jag grät och började prata med mig som om jag var tre år. Haha!

När jag kom tillbaka till skolan köpte jag en macka, och en bulle och två kexchoklad (a) jag tyckte att jag var värd det :)
Jag har fortfarande ont i munnen. Det känns som blåmärken. Fan haha.

Jag köpte en tröja idag efter skolan. Den är blå och fin. Jag lägger upp en bild senare. =)
Nu sitter jag och lagar mat.
och sen ska jag faktiskt plugga (y)

Puss <3 / Matilda

Bilder

okej, nu lägger jag in lite bilder innan jag målar mina naglar! :)



Min söta Viktoria <3



Min söta Natalie <3



haha jag sabbar alla bilder Natalie är söt på <3




Yeah Liseberg =)



Där har ni bevis på att jag INTE har små fötter ;) haha




Ja men Viktoria är söt <3


Fler bilder kommer snart, Viktoria var den som tog kort i Liseberg!

Puss <3 / Matilda

Jag lever.

Hejsan allihopa!

jag lever! Jag har bara inte hunnit blogga sen i torsdags.
I Fredags efter skolan tappade jag bort mig på söder eftersom Emil tvingade mig att hitta vägen hem till honom fast att jag aldrig varit där. Hur omöjligt är inte det? Men efter 45 minuter hittade jag dit =)
Efter det gick jag ner på stan och gick runt, kollade på kläder och sånt. Jag fick ju min lön i fredags.  Vid halv sex gick jag vidare till Natalie och sen gick vi till Tuna Park. Där köpte jag två par jeans. Sen hade jag köpt massa smycken på stan, två av dom gav jag till Natalie, hon fick de inslaget i paket bara för att hon är så söt. Haha nej men jag firade att vi känt varandra i tre år. Förra året köpte vi halsband. Så vi skulle ju såklart ha något nu med!

Efter att vi varit på Tuna park någon timme så fick jag ett sms från Tollan där hon frågar om jag vill med på Bio med henne och Fredrik. Det tackade jag inte nej till så jag skyndade mig hem och åt och sedan vidare till bussen och ner på stan igen.
Vi kollade på Sommaren med Göran. Den var riktigt rolig, jag och Tollan satt och skratta ihjäl oss, så om du funderar på att se den så gör det så fort du kan. Den är riktigt rolig!
Efter det gick vi hem. Det var en skön walk hem. mörkt och frisk luft.

när jag kom hem vid ett så gick jag och la mig, sedan ringde min klocka halv sex för att jag skulle ju upp till Liseberg på morgonen. Så klockan sju stod jag utanför parken zoo i lördags, trött som fan men förväntansfull.
När vi väl var framme så gick jag, Viktoria och Natalie ut från Liseberg och ut till stan i Göteborg för att äta lunch, och sen gick vi runt och kolla i affärer vi inte har här i Eskilstuna och så. Det var trevligt.
Vid fyra gick vi tillbaka och började åka karuseller och liknande. Det var härligt.

Vid 22.00 åkte vi tillbaka till Eskilstuna och vid tre tiden på natten var vi hemma.
Jag gick och la mig på en gång och vaknade för 20 minuter sen.

Nu sitter jag och lyssnar på Ne-Yo.
Jag skriver snart ett inlägg igen med bilder från dagarna!

Puss <3 / Matilda

God Kväll!!!

ÅÅh  jag har så mkt o göra i skolan! Hinner knappt träffa mina kompisar!!! :( bläää måste lära mej o planera bättre o prioritera saker o ting! :) neeeeee idag har jag inte gjort så mkt...:( typ moffat i mej massa godis som vanligt (Y)

åhh här kmr lite bilder från spexfotot! =)



Henrik, yanyan och jag




Walli catwoman!








M.J hulken  o catwoman nr 2



Hulken (jag) catwoman nr2 (kangas) catwoman nr 1 (walli)





Före    ---------------------------------------->   







Efter xD


jao!

yo dudes!
Äntligen tid för att blogga. Jag kom ju hem vid sju idag eftersom jag slutade sent och sen åt jag. Efter det övningskörde jag till tomten med pappa och sen hem igen. Lite läskigt, första gången jag körde i mörker. Jag lärde mig i alla fall hur man satte på heljluset! (y)
När jag kom hem satte jag mig och röstade! hehehe viktigt ju!
och sen tittade jag på en väldigt rolig video med Bill och Tom från Tokio Hotel. Dom satt i en bil och pratade skit om sig själva, så jävla sköna!

Ja imorgon är det fredagen den 25. vilket betyder LÖÖÖÖÖN :) äntligen. Jag ska köpa kläder och massa saker men också spara för den 11 oktober smäller det, då måste man ju ha lite pengar så man överlever dagen. det är ju för tusan typ snart bara 11 dagar kvar. Riktigt läskigt, jag börjar få panik.

idag på bussen hem så var det en som kommenterade mina naglar. Hon stod före mig i kön och hon ba : "nämen oj vilka häftiga naglar du hade"
jag ba :" jaha men tack du, jag hade tråkigt igår kväll"
hon: " ja men det är ju alltid bra att måla naglarna då"
Mina naglar är vita med blåa toppar, om det var någon som brydde sig ;)

haha nej men ärligt, nu ska jag sova, lång och tråkig dag. Jag är skit trött!

God natt och dröm om mig! <3 / Matilda

Godis!

Hejsan :D
Jag sitter och äter godis och lyssnar på Chris Brown. Jag är lite frånvarande för jag röstar ihjäl mig på MTV EMA grejen. Mina favoriter måste ju vinna =) Det är så synd att det alltid ska vara så bra konkurrens på alla nomineringar. Men vi får väl se, lite spännande måste det ju vara.

Idag efter skolan gick jag på stan med Isabella eftersom hon skulle ha spanska sunt 18.00 ungefär. Så vi gick på stan och chilla lite, det var ju ett tag sen sist. Vi provade skor. Det är nog ett måste för Isabella när hon är på stan, och hon måste alltid tvinga mig att prova skor med henne. Det är så jobbigt att nyta upp Conversen varenda jävla gång!

När jag kom hem satte jag mig och läste i min engelska bok men jag hann inte komma så långt innan datorn tog över mitt liv, inte bra alltså.
imorgon har jag skitkunskap och går till 18.00 Bra att det inte är hela året utan bara första terminen.

Jag saknar min fru väldigt mycket. Det är så synd att vi inte träffas varje tisdag längre =( <3

Idag tror jag att vi blev fotade när vi satt ute i framgången på rasten. Jag hoppas verkligen att dom bilderna kommer ut någonstans. Haha. Hemska bilder halv elva på dagen är inte okej!

Nu ska jag forstätta att nörd-rösta och sedan försöka läsa lite igen.

och ja, jag saknar fortfarande min fru <3

Tjohej!

Haha jag är riktigt dålig på rubriker alltså!
i alla fall. Nu har jag kommit hem från Stålfors och en körrunda med pappa och bilen. Jag är jätteduktig haha!
Jag sitter och läser Big mouth and ugly girl. Det är en bok på engelska som vi ska ha läst klart tills nästa vecka. Jag är på sidan 57 av 273, toppen!

Idag när jag kom till stålfors så träffade jag ju alla från orkestern jag spelade i förut och det var härligt. Det kändes som om det var tisdag (vilket det är) och jag satt och vänta på att bli plågad i två timmar med världens underbaraste människor.
Jag var ju där med min pappa och så stannade jag och pratade med Tollan lite och pappa gick ut mot bilen. Sen när han var utenför så ställde han sig och hoppade upp och ner och vinkade helt överdrivet till Tollan och alla andra som stod där, det såg helt knäppt ut, som en docka ungefär. Och Tollan började skratta ihjäl sig.
När jag gick ut till pappa sa jag till honom att nu fick han henne att kissa på sig av skratt. Så vände vi oss om och såg hur Tollan satt framåtböjd och skrattade sig galen.

När vi satt i bilen fick jag ett sms:
Nej nu när jag skulle hitta det så hade det försvunnit men det stod ungefär;
HAHAHAHAHAHAHAHAHA XD jag skrattar ihjäl mig, din pappa asså, så jävla rolig!
typ nåt sånt och ja, pappa är knäpp. Ingen förstår riktigt hur knäpp han är. Jag önskar att man kunde filma mig 24/7 så dom verkligen fick se hur galen han är hemma när ingen annan är hemma förutom familjen.

Nu sitter jag och lyssnar på Black Label Society. Det är trevlig musik det.



Gud, kan man göra annat än att älska bilden ? det här är min bild som jag har hemma och sitter och stirrar på varje dag. Jag var tvungen att fota den ;)

Agnes: Jag vill ha den där bruna färgen på mitt hår, det är ju så fint!

Puss <3 / Matilda


Hejsan

Tyckte ni inte att jag lyckades få till ett riktigt långt och nödvändigt inlägg här nedanför. Precis när jag började skriva så slutade vi så jag hann inte skriva mer ;)
Nu är jag i alla fall hemma, ska snart ta bussen tillbaka till stan och sen vidare till Stålfors.

Idag var det brandalarms övning. det var jävligt kallt att stå ute och vänta tills det var över men vi missade ju tio minuter av administrationen så det var härligt.

På tal om inget så måste jag påpeka att det inte finns någon som har lika roligt på bussen till skolan som jag och Tollan. Det är liksom morgon och vi båda är trötta och då blir det lite konstigt. Som idag så planerade vi värsta resan med Eliterna efter studenten. En resa till USA och sen skulle vi säga vart vi ville åka så då tittar vi på varandra och jag som kom på VÄRSTA stället blev ivrig och spärra upp ögonen och utropar :
DISNEYLAND!
EXAKT samtidigt som Tollan ser precis lika ivrig ut och utropar ( i exakt samma tonfall som mig )
HOLLYWOOD!
vi tittade på varandra och brast sedan ut i skratt tills vi inte orkade mer. Jag grät. Det var verkligen roligt. våra personligheter lyste så igenom där.

och sen berättade jag om min dröm. Vi (Eliterna) var ett famous band som hette popcorn-nation och vi var på Oscarsgalan och vann pris ( vilket var ganska konstigt)
Och då började Tollan skratta och berätta att när hon berättade för Fredrik att vi skulle gå på oscarsgalan och vinna nåt hade Fredrik frågat : "Och vad kommer ni vinna för pris" då sa Tollan
"vet inte, vi kommer ju vara VIP-gäster"
då sa Fredrik " jaha, vinna pris för bästa gäst?"
HAHAHAHA och där sprack det igen så vi skrattade hela vägen till skolan ungefär.
Det är otroligt härligt.

Tollan är min Idol.

Just nu stter jag och lyssnar på Eminem. Jag börjar bli hungrig så jag ska nog ta nåt att äta innan jag drar ner till stan igen.

Puss <3 / Matilda

Yo!

yo dudes! jag sitter i skolan och har administration. Det är verkligen inte roligt! Men snart har vi lunch! Magen börjar kurra.
Våran lärare kan ingenting om datorer. Hon suger och är väldigt gammal! :)
Puss


Jo Natalie ..jooo!

Ja men hej du Natalie. Du vet att jag har konstig smak. Jag gillar .. Tatueringar och peircingar och... jaa inte vet jag ;) annorlunda killar, sånna som sticker ut lite. Du vet ju att jag ÄLSKAR blå håret bara för att har så himla jättejätte blått hår! =) det är ju jättevackert!

Och jag älskar Frank Iero i My Chemical Romance:


Ja, han är underbar! <3

Jag älskar Bill i Tokio Hotel :


så vacker!

Jag älskar Johnny Depp :



Godbiten själv <3

Och jag älskar Billie Joe i Green Day :


mums på Billie joe <3

Vad förväntar du dig av min smak Natalie ?
men jaa jag älskar Brats också ;) hihi
nu ska jag sova !

Puss och dröm om mig <3 / Matilda

nej matilda ...nej!

Nu gör du mej besviken:( trodde verkligen att du hade bättre smak matilda :( aja alla kan väl inte ha lika bra smak som jag ^^ hahaha :) idag har jag inte gjort mycket:) men imorn! dåå lär det hända lite saker!!! :) ska hem till en kompis :) till en liten söt kille som jag gillar...eller jag tror att jag gillar honom:) och vi ska kolla på film^^ ahha fyyyy va nervös jag e!!! jag vet att jag låter JÄTTE töntig just nu men jag e sån^^ haha sorry!

neeeeeej nu måste jag verkligen kila iväg o duscha !:) men matilda! här har du en SNYGG kille!!!!





shake it!

tjenare!
Just nu sitter jag och lyssnar på Metro Station och röstar som en tok på MTV´s hemsida. Jag vill ju att mina favoriter ska vinna. Och jag har en favorit i varje nominering så det blir att rösta mycket dom närmaste dagarna :)
Jag har suttit och stirrat på min fina bild mer Trace Cyrus också :)
Annars gör jag faktiskt inte så mycket. Skolan idag var som alla andra dagar. Träffade Max på bussen. Honom har jag inte sett många gåner fast att vi går på samma skola.
Dessutom såg jag min Slagsta-Snygging idag. Han var lika snygg som vanligt! 

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll men jag kommer inte på något. Jag lär väl sitta här framför datorn och ruttna bort. Om jag inte börjar läsa.
Jag har ett sånt stort sug på att läsa sagan om ringen men självklart så finns böckerna i Nyfors där min bror bodde förut, vilket betyder att jag inte kan läsa den! attsingen, jag som var så sugen på att läsa den.

Imorgon ska jag till stålfors för upprop. Jag ska nämligen börja spela gitarr. Det kanske jag redan sagt men lika bra att säga det igen. Det skadar ju ingen ;)

Nu ska jag springa ner till köket och slå pappa lite så han rappar på med maten. Magen börjar bli hungrig :)

Puss <3 / Matilda


God Kväll!

Hejsan. Nu har jag städat mitt rum och tittat på ensam mamma söker med mamma och pappa.
Jag har också varit ute och övningskört och varit på hemligt uppdrag! =)

Jag hittade en bild i mitt rum idag när jag städade. En bild som får mig att smälta. Jag har letat i en timme  nu efter samma bild på datorn men jag hittar den inte.
Det är självklart Trace Cyrus jag snackar om.



Sexig människa jag vet! Han är så fin, verkligen. Jag dör.



Kill me Kill me Kill me <3



Metro Station, ett läckert band :)

ja!
Nu ska jag sova, eller nej inte riktigt ännu. Först ska jag nog ta nåt gott att äta och sen ska jag sjunga till Shake it med metro station.
Imorgon är det skola, inte roligt.
nu börjar "Mannen under trappan" scary? haha ingen aning faktiskt men mamma tycker det är bra så vi får väl se vad jag tycker.

God natt och dröm om mig <3 / Matilda

Hejsan!

Dålig update i know! men jag har inte varit hemma förrän nu. Eller asså jag kom hem inatt.
Igår drog jag ner till Stan för att träffa älskade Natalie! vi gick hem till henne och åt kycklingpizza och sjöng kareoke haha Aldrig mer asså. =) Det var väldigt mysigt att äntligen få träffa henne igen!

efter det tog jag bussen direkt till Torshälla. Tollan klev på bussen i Slagsta. Vi skulle nämligen hem till Maria, eftersom hon bor ensam. (lyckost jävel alltså) och det var väldigt fint där. En tvåa, det var ju perfekt alltså. Dessutom två underbart söta katter till sällskap! Först när jag kom in så fastnade jag för katterna. jag stod och klappade dom jättelänge innan jag gick vidare till film hyllan och där fastnade jag i en halvtimme ungefär. Fast jag hann inte titta klart för dom andra ville kolla på film. Vi satte på Sagan om ringen eftersom Tollan inte sett den. Dessutom poppade vi massa popcorn och hällde i oss cola och fanta!
Det var en riktigt trevlig kväll.
Efter några timmar kom Niko dit och gjorde oss sällskap. Vid tolv ungefär så beställde jag skjuts hem och pappa kom och hämtade mig och Tollan.

Sen gick jag och la mig, så ingen tid till bloggandet fanns det igår ;)
Nu har jag vaknat och ätit frukost. Jag lyssnar på Green Day, för nu börjar det verkligen dra ihop sig till 11 oktober!



Dålig bild yes, jag försökte lära mig min kamera



Det plingade nyss på dörren. Så fick jag det här.
jag fyller år 11 februari..så den var lite sen bara ;)



Yes, handla kläder (y)

Nu ska jag spela gitarr! :)
Puss <3 / Matilda

Yo!

Nu har jag ätit en härlig middag! Familjen Linder är ju här (y)
Jag sitter framför TV:n och tittar på simpsons :) det går alltid hem.
Idag efter skolan gick jag hem till Emil och tittade på Hannah Montana! Den var väldigt rolig och jag har äntligen hittat en kille som skrattar högt åt filmer. Jag kunde känna hur Emil skakade hela tiden ;)
Den var rolig, jag skrattade ihjäl mig ibland :) haha fast det roligaste var från ett klipp innan filmen. Asså reklam från en ennan film. Haha det var väldigt roligt. =)

Nu sitter jag här och har en tråkig kväll, jag vill verkligen se Natalie som Hulken alltså! det borde vara såååå roligt.
Puss till min Natalie!

Puss <3 / Matilda

jaa du!

ÅÅÅhh varför ska allt vara såå jobbigt för??? dumma idioter som tar en förgivet och behandlar en dåligt! Nej det accepterar vi inte! verkligen inte!!! något Alla måste lära sig!!!
Man måste älska sig själv för att kunna älska andra!!!
Ja, ni hörde rätt!! en läxa för livet! något alla MÅSTE lära sig och det stämmer faktiskt! :) låter man någon annan behandla en dåligt så älskar man inte sig själv...man har ingen självrespekt helt enkelt! och visst den "dumma" personen kan ju säga jätte snälla saker men det e ju inte det som räknas egenligen... det e ju bara tomma ord... vad som egentligen räknas e ju hans /hennes handlingar...
T.ex. man ska inte behöva säga "Jag älskar dej" egenntligen ...man ska kunna känna det helt enkelt genom sättet han /hon behandlar dej på, sättet han ser dej på ...o allt helt enkelt...
haha vet inte om ngn förstår det ja skriver ...haha jag förklarar jätte dåligt! xD

aja! Puss / natta!




Spexfoto!!!

hej alla trogna läsare!!!
Idag hade vi spexfoto! :D  haha jag o yanyan klädde ut oss till Hulken girls! xD vi skämdes som bara den när vi gick igenom skolans korridorer ...haha man kände verkligen hur blickarna följde oss överallt :P men som tur var , var vi inte de enda eleverna på hela skolan som hade grön färg på hela kroppen:D utan en HEL klass var oxå gröna^^ men de skulle föreställa utomjordingar :) riktigt fina!!! o kangas var ju bäst! haha han var catwoman såååååååååå sexi!!! :O haha bilder kjommer senare! :D

puss /natta


God Morgon

God morgon! Här sitter jag, 8.00 på morgonen och är helt klar för att stick iväg till skolan. Jag fick det riktigt bråttom där ett tag när klockan rann iväg otroligt snabbt.
Sen när jag precis skulle ta på mig skorna ser jag att klockan är 7.50. Jag stannar upp och tänker "Är det här rätt? när börjar jag" Jag kom fram till att jag började 9.35 och tyckte därför det var konstigt att jag gick till bussen nu. Men jag hade en sån stor känsla av att det var den rätta bussen. Så det ända jag kunde göra var att skicka iväg ett sms till Tollan och fråga när hon skulle ta bussen och hon svarade att hon skulle ta bussen som gick 8.48 från torshälla. Jag tittade på klockan en gång till och fattade att det var en timme kvar. Alltså kunde jag ha gått upp NU istället för en timme sen! skit.

Men, istället han jag ju sätta mig här, hur nu det kan vara bättre än att sova...
Efter skolan idag ska jag ju som sagt till Emil och kolla på film. Sen när jag kommit hem kommer vi ha främmande av familjen Linder! härligt. Jag vet såklart inte om Linus eller Hanna kommer men det är ändå lika roligt att han Anders och Eva här.
Vilket betyder att ikväll kan jag äta mycket mat, efterrätt, godis, chips och popcorn jag vill eftersom mamma och pappa inte bryr sig när dom är med andra (y) Härligt alltså!

Nu ska jag fortsätta att läsa mio min mio.
Och dessutom, idag är en stor dag. Idag är första gången på tre veckor jag har utsläppt hår och smink på mig!
YES! äntligen är mitt brännsår från plattången borta :)

Puss <3 / Matilda

yes

Ny duschad! härligt.
Här kommer bilder på hur jag ser ut om jag inte gör Turistminen!
KÄNNSLIGA TITTARE VARNAS!!












Haha det är så synd att jag alltid sabbar alla bilder som Natalie är så himla söt på ;)









Som sagt... Natalie är söt som socker <3



Haha födelsen av Turistminen (y)



Ja! och den kända Matilda-grimarsen som jag försöker lära mina kära vänner!

för att tillägga fick jag en svidande överraskning i duschen. Jag hade fått brännsår på knät efter att jag slängt mig på golvet på idrotten! Toppen! Nu vet jag ju i alla fall att jag gjorde nåt vettigt på idrotten...typ.
Jag har två läxor tills i morgon, som jag har struntat i.. hmm så synd, typ tusen glosor i spanskan.
jaja too late nu! jag tänker ju inte plugga nu! för nu ska jag spela gitarr! =)

God Natt och dröm om mig! <3 / Matilda

Tjo!

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan! äntligen.
Idag hade jag väldigt roligt på idrotten. Våran lärare var inte där så det fanns en vikarie på typ fyra klasser så alla delade salen... som är väldigt stor. Jag och några tjejer bestämde oss för att spela vollyboll men det var redan upptaget av två (!!!) killar. Så vi frågade dom om vi fick störa domoch dom sa att dom gärna kunde spela med oss.
Misstag! Dom var helt galna. Sparkade bollen över nätet och dundrade den rakt upp i taket!
Jag, som är så jävla rädd för bollar stod mest stilla och höll mig borta från bollen. Vilket killarna (som nu blivit fyra) tyckte var jätteroligt så dom började låta mig ta alla bollar med flit. Jag var skiträdd och skrek varje gång!

Och en gång så skulle en kille i mitt lag passa bollen till mig och han låtsades att han dundrade den stenhårt mot mig. Så det bästa jag kommer på att göra är att slänga mig på golvet. JA jag slängde mig på golvet.
Vilket gjorde att jag blev utskrattad totalt. Fast jag skrattade mest!
Det var i alla fall roligt och när vi slutade sa en " fan va jobbigt att ha idrott med tjejer. jag skulle aldrig klara det"
han gick i fordon så han har ju inga tjejer i sin klass ;)

Imorgon är det dags för Hannah Montana The Movie hemma hos Emil. Äntligen säger jag bara! jag har längtat i en vecka nu!  Jag lovade Emil att jag skulle sjunga med i låtarna om jag kunde dom. Jag lovar att han har tjuvlyssnat på dom så han kan alla i filmen ;)

snart ska jag lägga in bilder! men först ska jag äta mat! min mage kurrade nyss så konstigt att jag började skratta för det lät så roligt.

Puss <3 / Matilda

Turist minen!

Yes nu kommer det bilder på när jag gör mitt fakesmile... ( turistsmilet) det sitter i från Kroatien eftersom jag hatar att vara med kort så bestämde jag mig för att le överdrivet på alla bilder!

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!! ;)


Turistminen (y)


turistminen (y)


turistminen (y)


turistminen (y)


turistminen (y)


Turistminen (y)


Turistminen (y)



Turistminen (y)

Om jag av någon anledning inte gör turistminen så ser jag bara allmänt galen ut. Men det visar jag i morgon ;)

Puss <3 / Matilda

Onsdag

Tjo! nu är jag hemma från skolan. Jag skulle ju ha varit med Natalie men hon var tvungen att stanna hemma!
Vi fick sluta en timme tidigare idag. Väldigt skönt!
Just nu sitter jag och tittar på That 70´s show. Det är roligt. =)
Jag har lite ont i huvuet och är hungrig men mamma och pappa kommer nog hem snart.

Jag såg att Emil tittat in:

Snygg Emil om Fredag:
Men du behöver ju inte skriva att jag älskar Hannah Montana och tecknat, skriv något manligt som t ex skräckfilm och porr xD
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA det är så typiskt Emil! hahahahahaha
jag är ledsen Emil men jag ljuger inte ;)
för att påpeka.. Emil HATAR skräck! :) hihihi
Puss Emil <3

Nu ska jag nog fixa choklad... för hungrig!
Ikväll ska jag visa er hur jag brukar se ut på kort! ;) haha

Puss <3 / Matilda

2009-09-15

jaha, en dusch, målade naglar och 100 översatta ord senare sitter jag här igen! haha
jag ska nog snart sova. Jag lyssnar på Bloc Party. Jag måste komma ihåg att ta med mig pengar i morgon också för Natalie betyder Kebab. haha vi har vårt eget lilla bord på Kebab huset och jag slår vad om att alla som jobbar där känner igen oss, vi är där för ofta! haha

nu ska jag lägga upp några biler som jag tagit sen jag fick mobilen. Tråkigt för alla som inte är med på dom ;)


Min Älskade Fru Agnes <3


Min Älskade Idol Tollan <3


Jag och Malin 8.30 - mattelektion.


Emil min själsfrende som aldrig vill vara med på bild ;)


Oj nämen! haha "Jag är så snygg i badrummet" Bild! hatar ego bilder! haha jag ska lägga in bilder någon annan gång och visa hur jag oftast ser ut på kort ;)

lägg märke till mina blå-vita naglar! dom har nu förvandlats till vit-svarta naglar ;)

God natt och dröm om mig! / Matilda



NIVIN!!

Nämen hejsan allihoppa!
Jag såg att Natalies lillasyster Nivin hittat hit!
trevligt! HEJ NIVIN! =)
*sprid den här till alla dina vänner* INTE ^^ haha

Till Nivin:
Varsegod! ^^ och JA klart min mobil är cool, den är ju min. Klart det är cool. du behöver inte ens påpeka det ;)
OCH ta INTE mina bilar :O dom är mina!
So long sucker, tills nästa gång vi ses! =)


Plågsam dag i skolan. Fyra lektioner men fyra jävligt tråkiga lektioner.
jag slutade tre vilket är min tidigaste dag. Skit schema! Efter skolan hade jag en körlektion som gick väldigt bra. Jag är gud på att backa runt gathörn! Dessutom är min körskolelärare helt underbart konstig. En liten gubbe som sitter och skrattar helt hysteriskt åt sig själv. Härligt.

Jag köpte plopp för jag förtjänade det, jag förtjänar alltid godis. Och en tysk tidining för det slog mig plötsligt att jag snart är 18 och när jag är det far jag till Tyskland och då måste jag ju kunna Tyska så nu ska jag sitta och översätta massa saker i tidningen. Tysk skvaller om tyska kändisar som bara är kända i tyskland är så...intressant!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Natalie igen! Och våga inte dissa mig i morgon för i morse så började jag gråta bara för att få träffa dig!
haha mamma kommer och väcker mig vid halv sju och goes:
Mamma: God morgon Matilda! du vet väl att du har körlektion idag?
Jag : (som hade sett fram emot att komma hem tidigt) VA? nej det har du inte sagt!
Mamma: jo... men nu vet du det i alla fall, och du har en i morgon också.
Jag: Nej men då ska ju jag vara med Natalie (slålr med handen trött på kudden och börjar gråta lite)
Mamma: Jaha... ojdå, ja men då avbokar jag den i morgon.
Jag: (För att visa mitt ogillande lägger jag en hand över ansiktet och kryper ner exktra under täcket) du kunde väl ha sagt något.. LITE TIDIGARE!!
Mamma: Ja det skulle jag ha gjort. Jag gör det nästa gång. förlåt.
Jag: mmphfff!

Hahaha oj vad pappa har retat mig sen jag kom hem för att jag började gråta. Jag började inte ens gråta mycket.. bara just när jag skrek NATALIE haha. But i miss you so darling! ;) <3

Långt och tråkigt inlägg. snart ska jag kolla hur man lägger över bilder från mobilen ;)
men tills dess.
so long suckers! =)

Puss <3 / Matilda

Skolfoto

När jag såg Natalies inlägg kom jag på att jag fick mina skolfoton idag.. helvete alltså, det är aldrig roligt! haha
Jag ska försöka lära mig hur man lägger in bilder från mobilen så mer bilder kan komma upp här på bloggen. Gamla bilder är ju inte riktigt lika roligt som nya. Det blir väl endel på onsdag om jag låter Natalie pilla på min mobil. Som alla andra gånger! haha

Jag är sååå trött just nu. Jag skulle kunna somna, enkelt.

hmm.. usch jag har så svårt att förstå att Natalie kommer ta studenten i år. Det känns som om hon är lika gammal som mig. Hur kan hon redan vara äldst på skolan?
Hon är ju liksom lika gammal som min Slagsta-snygging och DET kan man ju inte tro ;)
haha puss you know i love you darling =)

bara för det ska jag lägga ut en bild på mig... om jag hittar den vänta lite *springer och leta
r efter en CD skiva*




Jag som Batman =)


Batman und Catwoman =)


Dr. Mugg hahahaha =)




Favoriten! Zorro. så jävla bra! =)

Puss på M9a... känns som tusen år sedan

så... fick du idéer nu Natalie ? ;) haha

Puss <3 / Matilda

Spexfoto på fredag!!!

AAA vi har spexfotto med klassen på fredag.... och vi har "Superhjältar " som tema..... hjälp! va ska jag klä ut mig till??

Några förslag!!!

*Batman
*Superman
*Catwomen
*Zorro
*Hulken
*Sailormoon^^?
*Spiderman




Säg vad ni tycker! :D Behöver verkligen hjälp!

2009-09-14

Hemma från skolan. (y)

Idag på musiken började vi kolla på en jättebra film. The Others!
Och på svenskan idag började titta på en väldigt tråkig film om antika grekland. Jag ville se Troja, alla krigare är så snygga då :)

Jag håller på att kolla runt på massa klipp från VMA inatt. Jag tänker nog se reprisen någon dag!
Jag vill så se vad det var Kanye gjorde. Han får ju alltid spratt på alla galorna.

Idag gjorde jag och Tollan en pakt. Att när vi är på orscarsgalan ska vi ha jättehöga klackar. vi kom överrens om att det inte skulle bli så bra att glida in i converse, trots att vi helst skulle vilja det ;)
Dessutom måste jag nämna Tokio Hotels underbara entré till förra årets gala. In körades på en monstertruck med Ready set go sprängandes i högtalarna.
Varför får dom göra alla coola saker? Jag skulle verkligen göra entré med en monstertruck! jag älskar Monstertruckar !! åh! Nu måste jag ju hitta på nåt annat till våran storslagna entré... att komma på elefant är ju också redan taget. av T-pain. men jag vill ha bilar... BILAR! Tokio Hotel kunde väl ha kommit i en gul hummer, så hade jag fått Monstertrucken.

I alla fall.

Agnes:
Varför skulle jag komma ihåg att minnas det, när jag har en vacker fru som håller ordning på allt? ^^


haha du har så rätt söta fru! och lita på mig att jag kommer påminna dig när datumet kommer!! ;)
Puss på min söta fru! :)

hennes blogg : Meefkids

Nu ska jag fortsätta med vad jag nu höll på med!

Puss <3 / Matilda

klar

Nu är jag äntligen klar med min städning. Det tog sin lilla tid ;) jag är väldigt seg på att städa... Kollar alltid runt på internet. sjunger och dansar till musiken jag har på och går ofta ner och tar glass, kakor eller äpplen att äta. Jag hatar att städa och drar alltid ut på det tills sista stund. Men nu är det fint i alla fall. Väldigt fint! :)

Jag var hemma hos Agnes ett tag innan jag gick hem idag. Jag ville läsa hennes sångtexter hon skrivt och tro mig, hon skriver så himla bra saker. Så enkelt och genialt. Som Bob Dylan. Snart i alla fall!
Agnes är bäst. Hon är min fru, jag har snart varit gift i ett år, men det minns väl inte Agnes... suck! haha

Jag hatar att jag knappt kommer se henne i veckorna =/ förut träffades vi varje gång vi spelade fiol men inte nu längre. Usch!
Tur är det att helger finns, coch lov!

Nu är jag jättetrött! jag ska nog sova, skola i morgon =(



på väg till Kroatien



På väg hem från Kroatien


Puss <3 / Matilda

Eliterna!

Nu har jag kommit hem från en liten tripp med Eliterna. Vi möttes vid ica klockan tre och gick sedan hem till Tollan och hade det allmänt trevligt. Agnes och Tollan roade sig med min mobil. Agnes var inte så bra på att hantera det där med touch ^^ men om hon övar blir hon nog bättre!

innan jag var med Eliterna så var jag ju på parken zoo för att anmäla mig till Liseberg. Jag gick dit. Det var en härlig promenad.

Nu ska jag städa mitt rum. Jag vet inte om det någonsin sett värre ut än vad det gör nu. Jag får nästan panik av att vara här inne och ändå klarar jag av att ha det väldigt stökit.

Jag lyssnar på Green Day, Det är ju bara en månad kvar nu. Det känns så underbart men samtidigt så hemskt. Vad ska jag drömma om när det är över? Då har jag ju uppfyllt min dröm. Det kommer bli lite tråkigt då.
Men jag får väl sträva efter att åka till Tyskland och kolla på Samy Deluxe. =)

Oj vad jag kände för att spela gitarr nu! Men det får nog vänta tills mitt rum är fint.
det är väl bara att sätta igång antar jag...

Puss <3 / Matilda

Tollan

Jag kom nyss hem från en väldigt trevlig promenad med Tollan!
först köpte jag en chokladkaka på ica sen knallade vi runt i slgasta och hade det trevligt. Hon är så underbar min Tollan! verkligen den sötaste personen i världen.

Hej jag heter Matilda och Maria Tollbo är min bästa vän och idol.
ja, Tollan är min idol, av många anledningar.

nästan hela promenaden ägnades åt prat om Harry Potter ;) haha hon läser ju sista boken nu så vi måste ju diskutera lite.
som till exempel Fred och George underbara kommentarer. (y)

Och i morgon hoppas jag på att träffa alla mina eliter för ett litet kalas. Vi har ju nämligen repat på Balsta i ett år i morgon :D det måste firas med rulltårta!! :D
Jag hoppas verkligen alla har tid en liten stund i alla fall.

Och imorgon ska jag också ta mig till Parken zoo för att anmäla mig till Liseberg. Viktoria lyckades övertala mig.
100 spänn på att få åka karusell en hel dag är i och för sig inte en så dålig deal ^^

Jag är ganska trött. Jag lyssnar på Green Day och spelar gitarr. Jag har inte spelat på min akusitska gitarr på länge och det känns i fingarana. Det är härligt.

Man blir så trött när man kommer in efter att man varit ute ett tag. Jag tror jag ska stänga av datorn och läsa en bok. Det skulle vara mysigt.

Puss <3 / Matilda

Samsung Jét

Japp! Samsung Jét är nu min nya mobil. Touchscreen. lite ovant men det ska nog gå att vänja sig.
Just nu tittar jag på Nikelodeon. Det är djungel George! =)

Jag vaknade vid tio idag. Väldigt tidigt för att vara jag och jag känner nu att jag redan är trött. Kanske för att jag inte gjort så mycket idag.  Jag blir väl piggare framåt kvällen, kan man ju hoppas.

Jag hoppas Emil kan kolla på Hannah Montana snart för jag kommer snart inte kunna hålla mig från att titta på den sälv. haha.

Jag tror Rasmus lyssnar på Britney... O.o det har jag aldrig hört honom göra förut ;)

Natalies bror och syster fyllde år i onsdags så hon firar dom idag. GRATTIS TILL DOM!!!! =D
Nu ska jag nog ta och gå en promenad. Det är så varmt här inne. Blir skönt med frisk luft!

Puss <3 / Matilda

Men stopp!?

Ta det lugnt Matilda!!! Jag hinner ju inte skriva något:O  hahaha just nu firar jag min lilla syster och store bror :D Japp ni hörde rätt!!! de fyller på samma dag! :) 9:e September ! :) och det är prick 10 år mellan dom! coooolt va?:)

hmm mina syskon fyller asså 09/09 och min store syster fyller 11 /11 o jag skulle egentligen fylla 12/12 men jag blev en aning försenad ;) det blev 19/12 hahaha kanske därför jag e så "efter" :P

Grattis Mina söta syskon!!!<3333

saknar matilda! :(<33



Ha det bäst! / natta


Yo

Hej Jag heter Matilda och jag älskar Bilar!

Jag ÄLSKAR verkligen bilar. En riktig bilnörd är jag! men en stolt sådan! :)



Hej drömbil! Cadillac Escalade <3



Hej otroligt snygga Lamborghini!



och HEJ Glammigaste bilen någonsin. Mercedes Benz täckt med Diamanter. <3



NU ska jag åka till Tuna Park och inhandla min fina nya Mobil :)

Puss <3 / Matilda

Fredag

Hej underbara fredag! oj vad jag har längtat efter dig!
Idag var en soft dag i skolan. Det brukar fredagar vara. Stackars Natalie som går till halv fem.
Det måste vara det värsta, att gå så länge på en fredag.
Idag köpte jag Hannah Montana the movie och 17 Again på DvD.

Hej jag heter Matilda och jag älskar Hannah Montana! haha det är min humor och jag kan inte hjälpa det. Dessutom älskar jag tecknat och alla sånna töntiga serier! Pappa brukar säga att det är synd att jag inte har småsyskon så jag i alla fall har en bra ursäkt till att vilja ha Disney channel hemma. Haha, jag behöver inga ursäkter!
när jag fyllde 16 fick jag två filmer. "Kalle Ankas bästa" och "Plutos Bästa" Jag skrattar fortfarande mig till tårar när jag tittar på det. Otroligt roligt.

Så snart ska jag väl kolla på Hannah Montana med Emil min själsfrende som också älskar disney och tecknat! (y)

annars då? nej inte mycket, lyssnar på Samy Deluxe. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag ska nog i alla fall prata med Maria, hon har ju bott ensam nu i snart en vecka, jag måste ju höra hur det är med henne och om det går bra att bo i egen lägenhet.
imorgon ska jag nog till Parken zoo för att anmäla mig till att åka till Liseberg.
Det är ju alltid roligt att åka karuseller.

Idag tyckte Tollan att jag hade "den gyllene kvicken" i håret! haha min knut misslyckades och allt hår åkte ut toffsen och då sa Tollan :" nej då det är fint, ser ut som en boll...med vingar"
Jag : KVICKEN!!
jaaa hon har precis lika dålig humor som jag! vi har roligt på bussen till skolan.

Nu är jag hungrig, jag ska nog äta något.

Puss <3 / Matilda

GREEN DAY

Hellu! någon som känner för att gå på konsert den 11:e oktober. Green Day i globen. Kan det bli bättre?
Jag har fyra sittplatsbiljetter. Alla fyra är bredvid varandra så om ni vill köpa dom så kommentera eller mejla mig
[email protected]

Toppen jaaao!
nu ska jag spela gitarr!

puss <3 / Matilda

2009-09-10

Hejsan!
Nu har jag äntligen ätit mat, Jag kom ju hem från skolan vid halv sju för jag hade trafikkunskap idag till klockan sex. Det är inte så roligt. Men vill man ha körkort så får man väl överleva.
Jag var nyss inne på Kenzas blogg och hittade youtube klippet från Idol igår och gud vad jag skrattade, så otroligt sköna människor det finns. Jag skrattar ihjäl mig.

Idag är Tollan på bio, hon kollar på Harry Potter 6 eftersom hon äntligen har läst ut boken. Jag är glad för då har jag äntligen någon att diskutera filmen med. Min humor till tusen.

På matten idag satt jag och skrattade för mig själv, inte för att det händer sällan. Det händer nästan alltid, dom flesta har vant sig vid det här laget. Men jag kom och tänka på en video som är precis min humor som finns på youtube. sök på typ "American Idol, chocolate rain" och sen är det den som är högst upp det står Worst singer ever
hahahahaha kolla på det så der ni min sjuka humor.

Jag saknar Natalie och jag drömde att jag vann 40 miljoner kr på lotto.

I morgon är det fredag och jag ska nog tjata på min mamma och pappa så jag kanske får min nya mobil i morgon. Den dog redan vid 12 idag och jag har fortfarande inte fått igång den.

Nej nu tror jag att jag ska kolla det där klippet på kenzas blogg igen och fixa lite glass! :)

youtube klippet är fejk, asså han söker inte till idol på riktigt. HAHA asså början när han pratar om sin katt och kan inte sluta skratta! asså det är ju underbart!

Min humor!

Puss <3 / Matilda

Tuna Park

Nu har jag just kommit hem från en tripp till Tuna park. Jag körde dit. *stolt* fast jag skrek lite på pappa ibland (a)
vi åkte dit för att kolla på ny mobil och ny Tv till huset. Jag ska få en till mitt rum :D

Idag var en skön dag. Började 9.45 och slutade 11.30. Härligt. Jag tänkte ju åka till stockholm men Natalie hade prov på dagen så vi sket i det. Det där jag vill köpa får jag helt enkelt beställa från internet. Nej men ärligt så måste jag snart till stockholm. Det är snart ett års sedan jag var där senast... HA jag skojade. var där i somras... O.o haha men bara för att gå på gröna lund och det räknas ju inte riktigt.

Nu håller jag på att titta på 17 Again och läser i min bok.
filmen är faktiskt väldigt bra och trots att jag sitter helt ensam skrattar jag alltid högt åt alla skämt. Alltid. Dom flesta blir ganska förvånade när jag säger det. liksom ba " men vadå? sitter du helt ensam och garvar ihjäl dig? man ba :" duuh jaa klart!" Jag skrattar mer när jag är ensam än när jag tittar på film med tråkmånsar :P

Jag borde verkligen gå in på mitt rum och fixa mitt släktträd men..nej, det får bli i morgon! Det är så tråkigt att plugga.
Snart ska jag nog kolla på step up 2 THE STREETS! Jag ääääääääääälskar moose eller hur han nu stavar det. Han är så söt i filmen.
Hej jag heter Matilda och jag älskar dansfilmer! :)

nu ska jag återgå till det jag höll på med innan jag bestämde mig för att blogga.
Puss <3 / Matilda

Yo Dude!

Jag sitter och väntar på att pannkakorna ska bli klara! jag är hungrig.
Jag har ätit en kexchoklad, det var väldigt gott :)
Skola idag, helt okej :) Oscar var äntligen tillbaka efter att varit sjuk sen skolan började! Dessutom bjöd Emil mig på en bulle :D

I morgon blir det nof stockholm. Då får jag äntligen köpa lite grejer (Kan inte säga det här, det är hemligt)
och så får jag äntligen gå in på Speedway, som inte heter Speedway längre. Jag älskar den affären. Snygga killar.. mums!
Jag har just tittat klart på Dace Flick och ska börja med 17 again. Den kanske inte är så bra som alla säger :P







Det här är min bil. Den står på mitt skrivbord och jag älskar den. Det är nog saken (efter min säng) som jag älskar mest i mitt rum! Den är köpt från en Disney affär i Rom, Italien. Den är bara för underbar!
LOVE IT <3

Puss <3 / Matilda

Jobb

Idag har jag ju jobbat för sista gången! skönt. Jag fick lunch vid 15.45... idioter till chefer vi har!
Det var svinkallt och det regnade OCH det var typ inga människor i parken. Jag tjänade in 180 spänn.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, eller jag gjorde det nyss, nu tittar jag på film.
och jag har precis läst igenom alla mina dagliga bloggar jag läser.
Isabella tvingade mig att titta på Dance flick... eller tvinga och tvinga, jag ville se den. Den verkar så bra och jag har bara tittat i 7 minuter men jag skrattar redan ihjäl mig. ärligt, så jävla sjukt bra film det är. hahahahaha!
Jag ska städa mitt rum idag också, och börja kladda ner mitt släktträd. Men det gör jag nog efter maten! ;)

Det känns ju inte så bra att man slösade bort hela söndagen för att stå och frysa, meeen man får pengar så det är bra (y)

Nu ska jag fortsätta titta på Dance Flick! ;)

Puss <3 / Matilda

Hejsan Svejsan!!!

Stresspluggar matte D just nu! ligger 50 sidor efter! inte bra! men allt e datorns fel!!!  Datorn är beroendeframkallande! Man blir ju besatt till slut! åhh kollar lite runt på youtube o jag har hittat massa bra musik! typ koreansk musik:D ååh vad jag älskar asiater! fråga mig inte varför! ^^ men har redan planerat heeela min framtid! ska gifta mej med en asiat (korean eller kines) haha ok nu drömmer  jag lite väl mkt^^

Wonder girls from Korea!!! <3




tjooooo!!!!!

God kväll allihoppa!!! :D idag har jag vart med Paula o fixat lite me vårt projektarbnete^^ kmr att bli mkt jobb men jag ser fram emot det !!!:D vi ska nämligen göra en konsert eller " välgörenhetskonsert" där all vår inkomst går till cancerforskning :) Men som sagt mycket arbeet kvarstår!:( får väl bita ihop o göra sitt bästa! Tänk om man verkligen lyckas med konserten o får in en stor summa?:) skull det inte bara kännas underbart?? o hjälpa till me barncancerfonden?:D haha nu ska ja lägga mej



Pusselipuss /natta


Fotboll

Ja! Idag spelar ju Sverige mot Ungern. När jag satt där ute och kollade på ledde vi med 1-0 och dömande av pappa och mammas jubel/ vrål måste vi ha gjort ett mål till. Jag orkade inte titta längre, jag kände ett starkt behov av musik och målade naglar. så nu lyssnar jag på Samy Deluxe och har just målat mina naglar. Vita toppar med lila bas. alltså som Fransk maikyr fast istälet gör genomskilningt är det lila, konstigt jag vet, men jag är en människa som ofta har konistga naglar. Det är bara för alla andra att vänja sig. De konstigaste färgerna ser man på mina naglar. (y) Toppen.

Jag håller på att pata med Natalie på msn, hon har lite killbesvär... måste vara otroligt jobbigt ha så många killar som jagar efter en ;) haha jag förstår verkligen inte hur hon står ut ^^

jag ska snart sova, ska ju jobba i morgon. Det suger ju att det är skola efter. Det känns ju som om jag kastar bort en HEL söndag.. men jag får ju pengar ;)

Puss <3 / matilda

Harry Potter

Igår var jag ju som sagt med mina Eliter hemma hos Agnes. Vi kollade på Harry Potter 5 eftersom Tollan just har läst ut femmans bok. Så då tänkte vi att det var dags för henne att se filmen. innan vi kollade på filmen så var vi en tripp hemma hos Maria och då fick jag hem Harry Potter 7 på svenska eftersom jag bara har läst den sista boken på engelska.
Det var i alla fall en mycket trevlig kväll men vi alla var trötta så det blev en tidig hemgång. Jag var hemma vid tolv.

Idag har jag suttit och tittat på tv, läst ett kapitel i boken och tittat på Arthur und die minimoys. Bill Kaulitz är väldigt duktig och filmen är jättesöt.
Imorgon ska jag jobba för sista gången denna sommar (YES) det ska bli så skönt att inte behöva jobba mer.

Och på tisdag kommer Tokio Hotel killarna hit. Det fick mig i en sån underbar nostalgi känsla alltså. Jag minns när jag älskade dom små pojkarna. sötaste någonsin. och jag måste bara förklara en sak.
Bill Kaulitz är vacker! Han är vacker. jag vet inte vad det är som gör att han är så vacker men det är han. Inte snygg, utan vacker!
nu vet ni det ;)

Puss <3 / Matilda

Bekännelser :)

okej om en halvtimme ska jag träffa Eliterna. Jag sitter och lyssnar på min absoluta favoritmusik. Den här artisten får mig så lugn och jag bara älskar honom. Jag vet att det är konstigt för en svensk att dyrka Tysk musik men jag kan helt enkelt inte göra något annat och så fort jag fyller 18 ska jag dra ner till Tyskland så jag ÄNTLIGEN kan få se honom live! jag klarar det snart inte längre. Synd också att man inte kan köpa skivor och det är väldigt svårt att ladda ner låtarna. Tur är det väl att jag har massa tyska snubbar på min msn som kan skicka hans låtar till mig.

SAMY DELUXE ÄR ÄKTA KÄRLEK <3

Tysk rapp, tack jag vet att det är konstigt men jag kan inte hjälpa att älska det. Det är mysigt. Det gör mig lugn.



Yes, he is my Darling. Samy Deluxe is the shit jaaaaooo! :) <3

Puss <3 / Matilda

Eliterna

Hejsan !
Idag var det en ganska soft dag i skolan. fick sluta tidigare från Företagsekonimin. Härligt!
Nu sitter jag framför Tv:n och kollar på That 70´s show! Helt underbart roligt är det ;)
jag är ganska trött faktiskt.
Jag håller tummarna på att jag ska få träffa mina eliter ikväll. Kolla på film eller något likande. Det var ju ett tag sen sist.

Mamma och pappa ska på bröllop idag så vi får väl se vad jag får till middag idag.
Nu ska jag gå och fixa glass. Det förtjänar jag! =)

Puss <3 / Matilda



Agnes och Maria = Eliter <3


Agnes, Maria (Tollan) och Jag = Eliter.

Jag älskar mina Eliter <3

Trafikkunskap

Äntligen tid till att blogga!
Jag kom hem  vid halv sju och satte mig direkt ner och åt för jag var så fruktansvärt hungrig. Efter det knallade jag över till min mormor och morfar för att få den delen av mitt släktträd. Och Gammelfarmor var där eftersom min kusin ska gifta sig i morgon. Men självklart är inte jag bjuden... inga barn är bjudna =/ Gammelfarmor är som ett barn hon slåss! haha =)
Där blev jag kvar i två timmar ungefär och nu är jag äntligen hemma och färdig för att sova om en stund. Har just duschat och lyssnar nu på Euphoric (Nörd, tack jag vet)

Trafikkunskapen idag var inte alls så farlig som jag trodde den skulla vara. Man höll mest på att svara på frågor på datorn och så... läraren är väldigt härlig också så lektionen går väldigt fort fast att den är 2 timmar lång.

åh, Rasmus lovade mig att han kunde kolla på mobiler med mig och pappa ska nog också med så vi kan pruta ner den lite, pappa har kontakter vettu ;)
min förra mobil fick jag 400 kr billigare för att pappa kände killen vi handlade för. Toppen!

Nej nu ska jag torka mitt hår lite så det inte ser förjävligt ut i morgon, vilket det lär göra ändå ^^

Puss <3 / Matilda

God morgon

God Morgon kära läsare! idag är en härlig dag. Än så länge i alla fall, den lär ju inte vara lika härlig när jag sitter i skolan vid halv fem och det fortfarande är en och en halv timme tills jag slutar.

Jag har absolut inget att blogga om så jag förstår inte varför jag gick in här, men förklaringen är enkel, jag har tråkigt. Jag har just ätit frukost och jag ska väl göra mig i ordning nu eller något likande.

Puss <3 / Matilda

Säktträd

Idag var jag självklart i skolan som alla andra vardagar. Efter skolan gick jag ner på stan med Natalie för att kika efter mobiler. Det var roligt att knappa på alla (a)

Jag kom hem vid halv sju och åt, fast först hade jag sönder en tallrik av glas som gick i miljoner små bitar. Det var roligt. Jag skrek. Haha sen förhörde jag mina föräldrar om vad dom kunde om deras släkt eftersom jag ska göra ett släktträd tills nästa torsdag i historia. Efter det åkte jag och pappa till farmor och farfar för att pappa skulle hämta nåt och jag förhörde min farmor och farfar om släkten. Toppen nu är det bara mammas sida kvar (y)

jag fick ett sms av Maria. Hon kommer flytta hemifrån snart... den JÄVELN alltså, jag vill också. Jag vill inte bo i Sundbyholm! jag vill bo med Maria i torshälla, nära till mina eliter i Slagsta!  jag kommer gråta när jag flyttar (vecka 44) usch vad hemskt.

Sovmorgon till 12.15 i morgon då... härligt! fast jag går till 18.00 och det är inte lika härligt.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Euphoric och fixa och trixa lite med mitt släktträd! :D

Ha det gött! puss <3 / Matilda

Mobil

jadu, det här med mobiler är jobbigt, jag orkar inte titta runt på mobiler på nätet. Jag vet inte hur en bra mobil ska vara och när jag äntligen hittade en så kommer Rasmus och ba " Nej den är för seg" och bla bla jag fattar inget.
Jag vill ha en bra kamera... det är nästan mitt enda krav så är det någon som har ett bra tips så är jag öppen för det.
För övrigt är jag väldigt välsigt trött just nu, jag sitter och lyssnar på Green Day. Det är bara 40 dagar kvar tills dom kommer till Globen. Roligt roligt.
Det är ju underbart väder ute också! riktigt skönt.

snart är det tre år sedan jag lärde känna Natalie. I love you darling. <3

Puss på alla fina läsare! <3 / Matilda

RSS 2.0