Taste of something sweet

tjo!
Natalie har blivit ett geni och lyckats lista ut hur man lägger in youtube klipp här på bloggen. BRA NATALIE!
Idag sög skolan! eller, det gör den ju varje dag så det var väl inte så konstigt. Jag slutade 4. Fett jobbigt, tur att sista lektionen är rolig! Musik! =)
när jag äntligen kom hem åt jag och sen gick jag upp till Slagstaskolan för att spela fiol, och nu sitter jag här och nördar data... och lyssnar på Euphoric :D

Kul att jag ine har en aning om när jag börjar i morgon. Jag kan nämligen inte mitt schema ännu.

Dessutom så gick min mobil typ sönder igår.. den lackar sönder och vill inte starta, så den stänger av sig själv ibland så nu har jag Rasmus extremt gamla Samsung mobil.. (Y) toppen! Den är fett jobbig!
Men jag ska kolla om Rasmus har tid att hjälpa mig att hita en ny mobil, han är bättre på att hitta bra mobiler så jag sköter det åt honom!

Nu ska jag läsa Mio, Min Mio för jag hittade min gamla bok.

Puss <3 / Matilda










Livet?



Det här är ett Måste!!! Såå bra!!! SE DEN!!! :D

Kärlek...

Jag är kär.
Kärleken finns på riktigt.
Vi lämnar stan bakom oss och går genast på en promenad. En lång, mörk man pratar högt i telefon, barn springer bland folkmassan och människor skrattar av glädje. Och tusen par... Som klumpas vid alla kanter och strömmar åt alla håll. Jag blir ögonblickligen kär i varje kärlekspar jag möter. Eller, jag vill stalka allihoppa, följa med dem hem och se hur de lever och hur de tar hand om sin kärlek till varandra. Jag befinner mig helt enkelt i kärlekens land. Själv står jag där, mitt i smeten med killen jag börjar gilla. Vi är också  två... ett par...ett kärlekspar. Vi går till den lilla parken och sätter oss på gungorna. Det blåser kallt och och de mörka molnen skymmer den varma solen. Trots att det är kallt så känner jag mig varm inombords...för första gången. En lång tystnad lägger sig mellan oss... men jag njuter av tystnaden för en gångs skull..haha jaaaaa vad ska jag säga?

Trodde att jag var kär, eller jag är kär..eller jag vet inte ...Hur känns det o vara kär egentligen? Hur vet man att man är kär? haha jag blir galen!!! men är nog inte ensam om det.. åh vad jag fegar ur!!! Det finns ingen garanti på kärleken..man får helt enkelt släppa taget om sitt hjärta o satsa! eller?? Vågar man riskera det? blää på allt!!! Nej, nu måste jag plugga matematik D ligger redan 40 sidor efter!!!




Bye Pusselipuss pussar ! /natta


Sucken!

Nu har jag kommit hem från stan. Först var jag på Balsta men vi repade inget för vår sångare är försvunnen.. hon dök aldrig upp och vi fick inte tag på henne, vi vet inte alls vart hon tog vägen..knäppt. Men vi andra satt och pratade om allt möjligt i lite över en timme i sofforna vid receptionen och halv fem tog jag bussen in till stan för att träffa Natalie och lyssnapå Euphoric igen! Dom är ju bara för bra liksom.
www.myspace.com/euphoricpunkrock
Men jaaa titta in där då! för dom är bra!
Dom är helt jävla sjuka på scen! jag menar det verkligen, dom är HELT galna!
Efter att dom spelat gick jag och Natalie och käkade kebab.

Igår var jag ju på en musikal (8 Meter) SJUKT BRA! Elsa, huvudrollen är så jävla bra på att sjunga så jag dör, jag grät faktiskt ett tag om sanningen ska fram. Elsa är en otroligt härlig person som alltid är glad men i musikalen ska hon vara typ Emo, knarka och grejer. Man såg henne som en helt annan person men ibland lyste hennes personlighet igenom och det var underbart!
Det var en Riktigt bra musikal, lite synd att vi gick på den sista, jag vill ju så se den igen.

Efter det så drog jag ner på stan och mötte upp Natalie för att gå til Strömsholmen och lyssna på Euphoric. Det var underbart! sen efter det gick vi runt lite på stan och sen åt vi kebab.
Jag träffade min lilla kusin också (LILLA) och hon var ju inte lite packad, kunde knappt stå själv. När vi ätit klart mötte vi upp ännu fler människor och knallade runt. Sen Åkte vi hem vid elva ör det var så jävla kallt! haha

Det har i alla fall varit en väldigt trevlig helg!
Hoppas eran helg har varit lika trevlig!
Puss <3/ Matilda



haha dom rör sig så mycket så att dom inte ens fastnar på kort ;) <3

Balsta

Nu drar jag till Balsta sen gäller det att se Euphoric igen. Jag bloggar när jag kommer hem ikväll igen!
Ha det bra ! :) <3
Puss / Matilda

fan va söt

http://wimp.com/swimmingpiglet/

det här var det sötaste jag sett!
jag har alltid velat ha en minigris, ända sen jag var miniliten. Det här fick mig nästan att gråta av avundsjuka haha fy vad gullig liten gris!

GRATTIS

okej... 29 augusti betyder... MICHAEL JACKSON fyller 51. Ja fyller, för han kommer ju alltid att leva kvar.
Och som dom stora och fåniga fans vi ( jag och Natalie) är så ger jag honom ett grattis. <3

Fredrik fyller ju 17 idag också! :D
my friend liskom, det första jag gjorde när jag vaknade var att messa honom!
Hoppas du får en bra födesedag Fredrik!! :) <3

okej... Sucken igår med Emil Sporrong (Sporrongen). självklart underbart! vi träffade hans bror och hans kompisar. Dom var trevliga. Vi lyssnade på alla band som var duktiga, vissa bättre än andra såklart men Seven Year Itch var ju super härliga. dom gick upp på scen för att soundchecka och så, sen när dom var klara så gick dom va scenen igen och satte på en famfar och gjorde värsta entrén. Det var lite roligt! Sen var deras kläder så bra. Dom var vita och svarta och hade fluga, jättesöta, som om dom skulle ha en konsert med en orkester i en kyrka. Det var så fiffigt bara för deras musik är så grov så det blev så gulligt.

sist kom ju Dead By April och ja vad ska man säga? Strömsholmen var helt smockad med folk som hoppa och skrek och sjöng. Dom var väldigt bra live men sångaren sjöng ju så himla mesigt så fort han inte growla. Jag kunde inte hålla mig från att skratta lite. ;)
och av en slump så kom Örjan bakom mig, en lite filur jag lärde känna när jag jobbade på Parken zoo förra året. Helt underbar personlighet. Han går lumpen nu så jag har inte sett honom sen maj? Han var full haha och när publiken var tyst så skrek han "JAG ÄLSKAR ER" sen "JAG ÄLSKAR MATILDA" jo lite pinsamt kanske men sånt får man leva med om man känner Örjan!

Sen träffade jag min bror också, han var full som alla andra gånger då jag träffar honom.
när han är full säger han aldrig Matilda till mig, det är alltid lillasyster eller syster! Han blåste rök i mitt ansikte. äckel.

hmm.. nog med sucken och ursäkta för det långa inlägget. Men snart ska jag till Torshälla och kolla på musikalen 8 Meter med min vän som huvudroll! YEAH. sen vidare ner på stan för andra dagen på sucken.
EUPHORIC SPELAR!! :) 19.45 be there!!

Puss <3 / Matilda




Ja han är snygg <3

Sommarens sista suck

ikväll är det sommarens sista suck. Jag ska dit med Emil och kanske Natalie, vi får se hur det blir!
första bandet spelar klockan 18.00 men jag ska nog dra ner lite senare tror jag.
jag är trött! hoppas det inte börjar regna bara så bli nog kvällen bra. Skulle möta Viktoria nere på stan också. Funny!

jag är ledsen men jag har inget att säga, haha.
Jag ska väl fortsätta kolla på The Hills. Och bara för det så blev det reklam...Toppen.
bara så att ni bet så är Spencer är en skitstövel, Heidi är ju helt puckad, verkligen.

I alla fall nu ska jag dra. Puss <3 / Matilda

Yääh!

Natalie har hittat tillbaka!
Applåd till henne!

I alla fall, jag körde bil med mamma idag. kul!
Sen spenderade jag två timmar på en hemlig plats med mamma som jag inte år säga till någon för detär en hemlis..*hih*

Just nu pratar jag med Sven, min man från Österrike på msn. Han är helt underbar! haha så härlig.

Felix säger: there were 2 girls ... and they wanted something from me... but i said...: i can´t bevause of matilda =)

Haha underbar! :)
snart ska jag sova, mitt huvud är inte på topp men annars så!
imorgon är det Sucken! :D
puss <3 / Matilda

Spelberoende!?!

Min kära storebror har semester nu och har bestämt att tillbringa sin tid sin lilla familj i Eskilstuna! Gissa om jag blir glad!? Jaaaa!! jag har saknat honom enormt mycket!!! Men ....gissa vad han tar med sig hem? Ja, sitt spel....Playstation 3 ....Jaha .jag som trodde att han ville umgås lite med mig.. trodde visst fel...
 men som tur gick konsolen sönder! xD
YES!!!! nu skulle jag äntligen få mer tid med honom...men som vanligt sååå har han plann B.......spela wiii.....
En gång Nörd ...Alltid Nörd!!! säger jag bara!

o


Pusselipuss /natta patta !


hej

yo dude!
idag gick jag till skolan men mådde fortfarande dåligt så jag gick till skolsyster och hon tyckte att jag skulle gå hem och vila och öva mig till att inte ha yrsel hela tiden. Det är lite psykiskt eftersom jag hatar sår och blod och sånt och nu måste jag sköta om mitt sår varje dag, vilket betyder att jag spänner mig eftersom jag hatar det och det är därför jag svimmar. Så skolsyster sa att jag skulle hem och öva :O haha det låter som om jag har alkohol problem eller nåt.

Jag hade körlektion idag halv åtta i 40 minuter. Det gick bra, jag är så jäkla bra på att köra alltså! snart har jag det där jävla körkortet! ;)
Jag ville egentligen inte gå hem från skolan idag, vi har Administration idag ch Trafikkunskap för första gången och det är roligt med nya ämnen! men är man lite psykisk störd så får man leva med det! haha

Nu ska jag nog gå och sova ett tag så jag blir bättre! =)



I Love Natalie! <3
Puss / Matilda

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Följ Bloggen på Bloglovin dude! Jag vet att ni vill följa den.. för bloggen är ju så bra,
dessutom verkar Natalie ha glömt hur man skriver eftersom hon inte bloggat på ett tag men... hon är ju trög så nåt annat kan man ju inte förvänta sig av henne ;)
Puss darlings <3 / matilda

Sjuk!

Idag är jag hemma ifrån skolan...
Jag hade inte tänkt vara det men när jag vakna kunde jag knappt gå till badrummet utan att känna att jag var nära på att svimma så jag satte mig på toalettstolen och vilade lite och sen gick jag ut igen och då var jag tvungen att snabbt sätta mig i fotöljen vid Tv:n för att inte ramla ihop för det svartnade för mina ögon. Där, sittandes i fotöljen svimmade jag. Men pappa lyckades väcka mig med ett iskallt glas vatten.
Vi bestämde att jag inte skulle till skolan idag, eller, jag bestämde det för pappa och mamma åkte till jobbet och då sjukänmälde jag mig eftersom jag knappt kunde förflytta mig utan att jag var nära på att svimma.
Så jag åt frukost med en väldig svårighet  men jag var tvungen att få i mig nåt för jag var grymt hungrig och det kan ju ha varit en del av orsaken till att jag svimmade. Efter det gick jag upp och la mig i sängen igen och somnade om, jag vaknade nu, för en kvart sen och mår lite bättre, fast det var nära en svimmning igen när jag återigen skulle gå till badrummet. Jag vet inte riktigt varför det blir såhär... men nu kan jag i alla fall sitta normalt upp!! toppen :D

Jag ska nog dra ner och äta något igen så blir det kanske bättre snart. Jag har jättesvårt att äta eftersom jag har ett sår över läppen. Jag brände mig på min Plattång och det gjorde så att jag inte kan öppna munnen så mycket, så det är jättesvårt att äta haha men är man klantig och bränner sig så.. då får man ta den smällen ;) haha

Jag hoppas ni har det roligt i skolan allihoppa! puss <3 / Matilda

Euphoric

Yo Dude, jag måste ju göra ite reklam för ett gäng söta pojkar som äger skiten på instrimet alltså. Dom är 93:or och 92:or och har ett band called EUPHORIC och dom är då sjuuuuuukt bra. Dom har replokalen en bit ifrån mig och mitt band och vi springer alltid dit och lyssnar vid deras dörr! ;) *hihi*
första gången vi var på Balsta blev vi inbjudna att lyssna på dom och det var BRA! allt jag kunde säga var "Jäävlar!" men dom förstod nog ganska bra vad jag menade.

sist jag såg dom live, på Balsta festivalen var dom rikgtigt bra såklart igen och det enda passande ordet då var "Äckligt bra!" och tro mig, dom ÄR äckligt bra. Jag blir så irriterad på Robert som är så äckligt bra på gitarr men ett år yngre än mig, eller okej det är okej nu.. för det är ju bara ett år men asså det är lite surt ändå, så äckligt bra är dom allihoppa och dom ska nu spela på Sommarens sista suck i Eskilstuna, det är stort för där kommer artister som "Dead By April" och "crucified barbara" spela. Vilket betyder att Euphoric är braaaa! ;)
så, därför tycker jag att ni ska kolla in deras myspace.
www.myspace.com/euphoricpunkrock

Äckligt bra som sagt så kolla upp det NU och om ni har vägarna förbi Eskilstuna så kom till strömsholmen 19.45 STORA SCENEN!

Toppen!
puss <3 / Matilda

Yo Dude!

hur är läget?  Med mig är det toppen!
idag hade jag skolfoto i skolan! kill me liksom! helt galet.
Vi har det i Framgången, där kafeterian och biblioteket och receptionen liggen. Det betyder att alla som har rast är typ där ute i Framgången och pratar med andra människor från andra program eftersom att man bara kan komma in i sitt eget område. så jag som går sam-ekonomi kan bara ta mig in på sam-ekonomi området och inte på tex bygg området.
så om jag då har kompisar på Bygg så får vi träffas i Framgången.
Min klass hade tur idag så när vi skulle fotas så hade alla andra någon lektion att vara på så det var bra.
Jag slutade halv två idag och nu sitter jag framför Tv:n utan ett liv, Rasmus sitter på sitt rum utan ett liv också. Jag funderar på att ta nåt att äta.. jag är väldigt sugen på choklad men självklart har vi inte det hemma.

Nu börjar Simpsson så vi hörs! ;)
Puss / Matilda

bilder

BILDER FRÅN KROATIEN!

Nyduschad och glad!


Tak gud att vi hade en spegel, vi älskar speglar


stek på stranden


Stranden


utsikten från Balkongen


Natalie på strandpromenaden


Vårat hotell är det gula i mitten


Det jag älskar mest! och det jag kommer sakna mest!


Jag och Agnes, min busskompis


Frukost vid en mack i österrike


Frukost i österrike


 Fredrik , Emma och Disman <3

puss <3 / Matilda

K r o a t i e n !

Nu tänkte jag berätta om en resa som var den bästa resan i mitt liv.
Kroatien - Rabac.
Resan startades klockan 06.00 på stålforsskolans parkering den 13 Juni 2009. Det var datumet vi alla i orkestern längtat efter sen ett år tillbaka.
Vi tog bussen hela vägen ner till Kroatien. En resa som tar 36 timmar, minst. Man stannar för att äta lunch och middag, och för att gå på toa och borsta tänderna när man ska sova. Vi åkte igenom många länder och man satt upp och sov, det är inte skönt men stämningen i bussen gör så att jag aldrig hellre skulle välja att flyga.
När vi kom till Slovenien så stannade vi för att besöka en grotta. Det var då för första gången vi kände att det var varmt ute, vi gick ut med mjukisbyxor och tjocktröja i över 30 graders värme. Dessutom hade Natalie mössa på sig.
"Det skulle ju vara kallt i grottan" Ja, det är bra Natalie, men såååå kallt var det inte ;)

När vi väl kom in i Kroatien kände vi att målet var nära, hela bussen sjöng och stämningen var på topp. vi åkte på massa krokiga vägar upp och runt berg. vi åkte och åkte över bergen... åkte och åkte... Busschauffören sa "Nu är det inte långt kvar!"
YES tänkte alla och började titta ut genom fönstret för att hitta hotell, började gissa vilket hotell som var vårat.
Efter en timmes åkande över berg och på krokiga vägar började alla tröttna på att hitta hotell. Stämningen blev dålig och vi gnällde på allt vi kunde komma på att gnälla om.
Efter ytterligare en halvtimme svängde bussen av till höger och busschaufförerna sa att vi var framme!
Känslan då går inte ens att beskriva. vi gick ut ur bussen, tog all vår packning och gick till receptionen för att få nycklarna. Jag och Natalie hade rum 619 så vi var tvungna att ta oss upp till våning 6. Och det var varmt, jag hade en jävligt tung väska, plus min fiol, mitt notställ och min kudde. Halva orkestern stog och väntade på hissen och jag ville bara upp och duscha så jag tvingade Natalie att ta trapporna, men hon är så svag så hon orkade inte så jag tog hennes väska och min väska och började knalla upp för 110 trappsteg.
Jag var arg på Natalie då måste jag erkänna hon bar ju bara sin egen och min fiol men klagade ändå på den långa trappan. Det var ju inte HON som bar TVÅ tunga väskor upp. Hahaha, jag slängde hennes väska så fort jag kom upp och sprang till vårt rum och nästan bokstavligen slängde mig in i duschen.
vi var i Kroatien i en vecka och det är det bästa jag någonsin gjort.

Jag bodde ju med min älskade Natalie och jag tvingade henne att avkna tidigt på morgon för att ta vara på dagarna. Jag sparkade bokstavligen ner henne från sängen för att få upp henne på morgonen.
vi hade spelnigar nästan varje dag och det var underbart att sitta och spela med människor man gillar i ett helt främmande land. Dessutom hade man ju alltid roligt med alla härliga människor. Natalie och jag var nere på stranden varje dag och levde livet ;)
Det var helt underbart att vara där men allt måste ju få ett slut, så lördagen den 20:e. Men den bussresan var inte lika trevlig. För det första var vi ju på väg HEM från det som hade varit underbart och för det andra så var folk i bussen matförgiftade så dom spydde stup i kvarten. Det var inte så mysigt, Jag satt och lyssnade på musik hela tiden för att slippa höra ljuden när alla spydde!
Stämningen i bussen var nere i botten ända tills vi kom hme till Eskilstuna, då vaknade alla till och hade det trevligt, då kände man att man kunde vända och åka tillbaka för då ville man absolut inte lämna bussen och allt det andra bakom sig.
och nu orkar jag inte skriva mer!
Puss / Matilda

svar!

Postat av: amanda :)
verkar ha varit en väldigt rolig sommar för din del =) var oxå på britney! visst var hon bra? :D


Nämen hejsan söta kommentar! =)

Natalies sommar har varit bra, tro mig, hon spenderade ju den med mig ;)
jag måste säga att jag inte håller med er gällande Britney Spears (Jag vet inte ens hur hon stavar sitt namn)
Men jag är så himla glad att Natalie fick gå på henne för jag vet att Natalie älskar henne. Det är samma sak som när jag fick gå på Kiss, och musik skiljer sig ju från person till person, men jag hoppas verkligen att du hade det lika tevligt på konserten som Natalie hade! :)

Dessutom hoppas jag verkligen att din sommar har varit lika bra som vårat.
Puss /Matilda <3

Sommaren - O9

Klockan är bara barnet och mörkret har redan lägrat sig över den tysta staden. Sitter vid mitt stökiga , lilla skrivbord och tänker på hur fort sommaren har gått. För bara några veckor sedan  stod den heta solen högt upp på himelen och värmde männiksorna som sprang barfota på det gröna gräset. Fåglarnas kvitter fyllde alltid mina tysta mornar och de varma vinderna som svepte över mig fick mitt hår att fladdra till i det härliga, varma sommarvädret. Men nu är det över. Ja, sommaren har redan börjat lida mot sitt slut. Men måste erkänna att det här sommarlovet  har vart mitt bästa hittils! jag blev ögonblickligen olyckligt kär i allt jag gjorde och i varje kompis jag träffade! Fick chansen att lära känna riktiga nya härliga människor och dessutom har jag också lärt känna mig själv och fått en bättre kontakt med min lilla syster vilket jag är oerört tacksam över! haha jag blir skrämd över hur fort sommaren har gått och därför bör man ta vara på tiden och umgås med sina nära och kära :) och i år kändes det som att jag verkligen gjorde det! :) ska försöka beskriva mitt sommarlov i korta drag!

I början av sommarlovet åkte vi till Kroatien med symphonin. När vi väl kom innanför Kroatiens gränser, möttes  vi av den heta värmen och den fina stranden. Japp, Rabac tog emot oss med öppna armar och pressade oss mot sin svettiga barm. Hahah vi hade knappt hunnit plantera våra ömma fötter på kroatisk jord innan vi fick hjälpa till att bära och flytta de tunga slaginstrumenten till hotellet. Hur som helst fick vi till några spelningar i den fina lilla staden och det gick bättre än väntat :) Som tur delade jag rum med min underbara bästis :) men hon hade för stora krav på mig!:( Hon förväntade sig att jag skulle vakna tidigt varje dag! Ibland sparkade hon ner mej från sängen för att jag skulle vakna! O de gångerna jag lyckades ta mig tidigt upp ur sängen råkade  bli de perfekta dagarna! Redan runt 8 slaget var vi på standen och njöt av solens värme. Vi simmade i det blågröna vackra havet och vi spenderade de mysiga kvällarna på stan :) Åkte också till en ö :) Sen gjorde vi inte mycket mer än att njuta av det härliga vädret och utsikten :D

Grönan med Matilda, Simon och Micke :D Det var jätte kul! Vi åkte Insane !!!! sjukt kul och läskigt!!!  o så lyckades jag få med Matilda och åka frittfall!! Läskigaste karusellen som existerar!!! haha rent fysiskt var frittfall det närmaste man kom himmelriket på jorden. Ändå känndes det som att ta en rulltrapppa rakt upp till  helvetet när vi lämnade jorden och började stiga i rikting mot himlen. När vi väl satte oss i karusellen kände jag hur mitt hjärta började slå allt snabbare. Min puls steg  i takt med karusellen. Några sekunder efter förtvinade Gröna Lund  och det var då jag insåg att vi befann oss 80 meter över land!!!Matilda grät!!! hahaha var på väg att gråta själv! Men jag höll Mig! Hade redan gråtit när vi åkte Insane ..ville inte gråta igen! xD När vi helt ovänad åkte ner i super duper snabb fart passerade mitt liv i revy...eller det nu överdriver jag en aning men trodde verkligen att jag skulle dö ! Men som tur överlevde jag ! haha lucky me!!!

Sen har jag vart på Britneys och Madonnas konserter !!! Det bästa under sommarn!!!! Jag grät floder när jag såg Britney Spears! Stog så nära scenen att jag kunde nästan nudda den! haha men tyvärr stog jag typ 50 meter från Madonna:( haha nej nu måste jag sluta skriva ska försöka sova!!!






Bye / nattis

Yo Dude!!

Hejsan!
Jag sitter och tittar på from G´s to gent´s. Det är maraton på Mtv.
Längre än så på min dag har jag inte kommit ännu.
Igår gick jag och la mig halv tio och vaknade halv tolv. Mamma och Pappa är på ikea och min bror vaknade nyss efter en natts festande.

Idag ska jag iväg till Linus för kräftskiva! det kommer bli riktigt härligt, det var ju ett år sen sist. Jag hoppas bara Sara kan komma fast att hon just opererat sig och ska ta det lugnt, Jag saknar henne ju!

Natalie är ju helt vrickad, jag messade henne vid nio och sa "nu ska jag sova jag är så jäkla trött" hon svarade " haha jag med" och ändå ser jag hennes inlägg halv fyra på natten, hon ör ju helt omöjlig. Men jag gillar henne ändå  ;)

nu ska jag äta Mars och fortsätta att titta på Mtv Puss <3 /Matilda

Sömnproblem!?!

Hej allihoppa!!! Hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll för det hade nämligen jag!!! :D har spenderat en underbar dag med Matilda :) Träffade Marcus, Calle o bästis  på stan och bowlade. Jag vann såklart med hela 45 poäng ^^ inte så dåligt faktiskt!!! Sen drog vi hem till Matilda och käkade pizza och övade lite på ...ehm borde kanske inte nämna det här..haha men anyway!!!! Klockan är mycket!!! hon är halv fyra på natten eller snarare på morgonen :P och jag kan inte sova :( fyyyy vill ta sömnpiller så jag kan få min skönhetsömn!!! haha nej nu måste jag dra!!!

Pusselipuss / nattis

Yo Dude

hejsan!
jag är så himla trött just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dessutom har jag sprängande huvudvärk. Idag var en trevligt dag i skolan, vi gick hem till våran mentor och grillade hamburgare och hade mångkamp. Typ bygga högsta tornet av hård spagetti. Mitt lag vann så klart med ett torn så högt som 1.71 cm ^^ längre än mig själv.
mitt lag vann hela tävlingen också så vi fick en stor burk godis som jag snodde med mig hem ;)

efter skolan bowlade jag med Natalie, Marcus och Calle, det var mycket trevligt!
efter det åkte natalie och jag hem till mig och hade det trevligt.
Nu är jag faktiskt ärligt så pass trött att jag måste gå och lägga mig, för att vila huvudet lite.

God natt och dröm om mig! Puss <3 / Matilda


Usain Bolt!

Yo Dude!
Usain Bolt gör det igen. Helt otroligt!
Hans huvuddistans är 100 meter och där slog han rekord med 11 hundradelar. från 9.69 ner till 9.58 och det var helt otroligt och hela världen jublade. Idag när han sprang 200 meter slog han ännu en gång världsrekordet med 11 hundradelar. 19.19 stannade klockan på och då var till och med Bolt förvånad ett tag. Hela världen stod stilla och var tysta tills det gick upp för alla vad som just hänt. Usain Bolt är och kommer alltid vara en av de snabbaste människorna på jorden. Han är ju helt överlägsen, 2:an i loppen kom i mål 62 hundradelar efter Bolt. Han var överlägsen redan efter några meter.
Det är så otroligt spännande att kolla på när han springer, det ser så enkelt ut för honom medans dom bakom sliter som djur för att hänga med i tempot.
Han är lång och cool. Jag älskar hans skor: den ena säger "Who´s faster?"  den andra säger "The only one" Underbart!



Hej jag heter Matilda Karlsson och jag är en stolt sportnörd... jag är en sportnörd! och det får ni helt enkelt leva med!
jag älskar all sport, ja till och med Curling! =)

Jag kom just hem från en promenad med Agnes, vi satt utanför Ica och funderade på hur personerna som gick in och ut ur ica var... beroende på bilen och klädstilen! Det var väldigt underhållande. Sen gick vi bara runt och pratade. Mysigt som alla andra dagar så klart.

Puss <3 / Matilda

Yo Dude!

Hemma igen efter skolans otroligt tråkiga upprop!
Var på stan med Tollan, Maria, Agnes och Fredrik. Vi åt på subway (Tollan och jag) och satt utanför biblioteket och hade det trevligt när en gubbe från Jehovas Vittnen kom och föreläste för oss i en halvtimme. Jag lyssnade inte, det var så tråkigt.

Jag sitter och lyssnar på Green Day och känner ett stort behov av choklad, men det har jag tyvärr inget av. Jag får nöja mig med musiken. Ska kanske iväg och träffa min fyro (intert skämt ) snart igen om inte Maria och Maria ska iväg till musikalen!

Jaa, det här inlägget blev ju roligt, Hoppas det är något roligt på Tv idag (friidrott)

14.14 - Han är kär i dig.

Puss <3 / Matilda

Skola snart!!!



Har precis vaknat och har världens huvudvärk. Idag vaknade jag i tid tack och lov! Krävdes ett kallt glas vatten för att stiga upp ur min mysiga säng. Trodde att min mamma skulle ge mig ett glas vatten när hon bokstavligen hällde det på mig...som vanligt xD haha vaknar inte av väckarklockan heller.. så antar att mamma är mitt enda hopp ^^  

 Japp, om ett par timmar kommer jag att sitta i det gamla, tråkiga klassrummet och lyssna på vår mattelärare.  Men det blir väl ändå lite kul och träffa klasskompisarna igen ... eller vem försöker jag lura? xD hahaha sorry om jag är så negativ men jag vill inte att mitt sista sommarlov ska ta sin slut.  ähh måste dra nu o käka frukost



















Pusselipuss/ natta


Skolan

Jaha! nu sitter jäg här, trött som fan och väntar på att tiden ska gå lite fortare så att bussen kan komma.
Jag sitter fortfarande i pjamas och har inte gjort något annat än att sätta på datan. Men jag hinner nog bli klar.
Efter uppropet i skolan hoppas jag på att jag ska få träffa mina eliter. Agnes Maria och Maria eftersom Maria fyllde 17 år igår och vi måste ju självklart fira henne på något sätt!

en liten Notering : Linus Thörnblad tog sig vidare i höjdhoppet så nu är han i final, Härligt!.
Vi ses efter skolan eller något liknande.

Puss <3 / Matilda

Sista dagen på sommarlovet 2009

Yo Dude!
Idag har jag varit med Natalie hela dagen och lekt :) det har varit otroligt mysigt.
Vi har inte gjort mer än tagit kort så jag lägger upp lite bilder så ni ser vår dag ;)

Skola i morgon också... KILL ME </3

















Det finns säkert 70 bilder till... men så roligt ska vi inte ha ;)
Puss <3 /Matilda

Mitt första inlägg ^^

Godmorgon!

Japp, hon är kvart i två och jag är fortfarande nyvaken ^^  Måste säga att jag Älskar att sova och vakna sent på dagarna:D Ja, vi sover, läser, älskar och arbetar i sängen, jag älskar min säng helt enkelt! Men snart ska det bli ändring på det ..tyvärrr.:( idag är det nämligen  sista dagen i frihet för imorn börjar skolan:(  är verkligen inte alls sugen på alla prov som kommer nu och spec nationella proven  men man får bita ihop helt enkelt och göra sitt bästa! :) det e ju trots allt mitt sista år på gymnasiet!!!:D Woho!! haha stackars Matilda som har två år kvar :P haha på tal om trollet!!! ska träffa Matilda snart:) nej nu måste jag ta en kall dusch så jag blir pigg o orkar md henne ! :)

Pusselipuss <3 / nattis

Höger? ...nej vänster.. eller?

Idag när jag körde bli så sa min körledare att tjejer oftare hade problem med höger respektive vänster. Han sa att stockholms universitet hade gjort en undersökning som gav resultatet att vi tjejer hade svårare med höger och vänster. Dom som har svårast för det är tjejer som sminkar sig som ofta ser sig själva i spegeln och är vana att se sig själva spegelvänt.
 Vi kanske är sämre på höger och vänster men vi är tydligen bättre att måla spegelvänt!
jag kan nog hålla med om det för jag tror alltid att min lugg är åt andra hållet än vad den är bara för att jag ser mig själv i spegeln =P

Natalies inlägg här under var ju bra... ha tålamod, hon lär sig fortfarande ;)
Puss / Matilda

yo!

det e enkelt

Yo Dude!

Just precis nu fixade jag en blogg till mig själv och min bästa vän Natalie!
Hon vågade / ville inte ha en egen blogg så vad gör man inte för sin vän?
Jag hoppas ni kommer tillbaka och läser våran blogg varje dag!

puss! <3 / Matilda


Matilda och Natalie <3


Jag och Natalie <3


Natalie och jag i Kroatien <3


Natalie och jag i Kroatien <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0